Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

söndag13.06.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

Byggde om polisen – återvänder till Prime

Publicerad: 4 mars 2015, 11:09
Uppdaterad: 6 december 2015, 12:11

Mats Paulsen har arbetat med att ombilda Sveriges polismyndigheter. Nu återvänder han till pr-byrån Prime.


Ämnen i artikeln:

Prime PR

De senaste två åren har Mats Paulsen arbetat på justitiedepartementet. Där har han varit med om att ombilda polisen till en myndighet.

– Jag var ansvarig för kommunikationen för genomförandekommitén. Det var ett spännande uppdrag och jag känner mig nöjd såhär i efterhand. Myndighetsbildningen blev klar i tid och kommunikationen under de två åren var uppskattad, säger Mats Paulsen till Dagens Media.

Nu är arbetet klart. Polisen är en myndighet istället för 23 olika, som det var tidigare. Mats Paulsen återvänder nu till Prime, där han tidigare har jobbat.

– Jag gillar Prime. Det är roligt att jobba med så många olika projekt och man lär sig mycket grejer hela tiden, så det känns trevligt att återvända. Sedan jag slutade har ju Prime också köpts av Weber Shandwick, så det är en spännande dimension att vara med i ett internationellt nätverk, säger han.

Andreas Gabrielsson

andreas.gabrielsson@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Prime PR

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.