Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera


Byråer

Bulldog startar nytt säljbolag

Mediabolaget rekryterar åtta nya medarbetare och expanderar sitt digitala sälj.

Pär Ullrich


Publicerad: 07 Mars 2014, 08:36
Uppdaterad: 06 December 2015, 12:45

Bulldog Media Group är baserade i Göteborg och jobbar bland annat med tidningarna GT och Expressen.

I och med den digitala satsningen blir de nu säljbolag för GT webb och mobil. Det innebär att hälften av bolagets 38 medarbetare nu arbetar med sälj i digitala kanaler.

– Det primära är att jobba med GT webb och mobil, på grund av den stora utväxlingen vi haft där. Sedan får vi se längre fram. I och med det nya bolaget vill vi knyta till oss ett starkt humankapital rent säljmässigt, säger Daniel Högström, vd för Bulldog Media Group till Dagens Media.

Det nya dotterbolaget går under namnet Bulldog Interactive och vd blir Therese Johansson, som tidigare jobbat med Ahhaaa-gruppen och på Eniro.

I Bulldog Media Group ingår sen tidigare även Bulldog Media, Bulldog Universal och Miami Advertising Agency, och Daniel Högström är positiv inför utvecklingen:

– Nu har vi kommit på plats och planerna är att vi ska få igång lönsamhet i detta och sätta agendan. Vi har satt en omsättningsprognos på 32 miljoner i år för hela Bulldog Media Group, säger han.

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Missa ingenting från Dagens Media! Prenumerera på vårt nyhetsbrev helt gratis!

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.