Box IR värvar från Ericsson

2013-05-07 16:04  

Ericssons förre IR-chef Åse Lindskog blir ny seniorrådgivare på kommunikationsbyrån Box IR.

Efter tolv på Ericsson lämnar Åse Lindskog rollen som IR-chef. Under sin tid på telekombolaget, där hon även arbetat som presschef, var Åse Lindskog med om it-bubblans uppgång och fall.

Hon har även ett förflutet som ekonomijournalist på Dagens Industri och på Veckans Affärer.

Nu har hon alltså tackat ja till erbjudandet från Box IR där hon kommer att ingå i byråns team av seniorrådgivare.

– I dagens komplexa värld möter företag allt större utmaningar med att kommunicera effektivt till sina målgrupper.  Det ställer krav på spetskompetenser i kommunikationsbranschen och jag tror att vi med våra kombinerade erfarenheter på Box IR blir ett mycket starkt team, säger Åse Lindskog i ett pressmeddelande.

Åse Lindskog är byråns andra rekrytering på senaste tiden. Innan årsskiftet knöt byrån även till sig Swedbanks förre analyschef, Anders Bruzelius.

– Box IR är inne i en mycket positivt trend som förstärks ytterligare nu när Åse ansluter. Hennes erfarenheter från bland annat kriskommunikation, media och IR breddar och fördjupar vårt erbjudande, vilket kommer gynna såväl befintliga som nya kunder, säger Mikael Zillén, medgrundare och partner vid Box IR i pressmeddelandet.

Helen Preutz

Kommentarer

Välkommen att säga din mening på Dagens Media.

Principen för våra regler är enkel: visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av Dagens Media eller av oss anlitad personal.

  Kommentarer

Läs även

Åsikter & debatt