Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera


Byråer

Björn Mogensen till Worldcoms styrelse

Björn Mogensen har valts in i styrelsen till PR-byrånätverket Worldcom.

Hanna Frick

Reporter

hanna.frick@dagensmedia.se


Publicerad: 17 Maj 2016, 09:38
Uppdaterad: 17 Maj 2016, 09:40

Ämnen i artikeln:

kommunikationsbyrå

Björn Mogensen som är knuten till Oxenstierna & Partners valdes i torsdags in i styrelsen för PR-byrånätverket Worldcom. Han har tidigare grundat och drivit byråer som Next PR och även Infokraft som han sålde år 2000 till PR-byrån Edelman.

– Jag känner mig naturligtvis hedrar av att bli invald i styrelsen. Det kanske låter som en klyscha men det händer så otroligt mycket i branschen nu och därför är det positivt att etablera breda kontakter världen över, säger Björn Mogensen till Dagens Media.

Worldcom är enligt de själva världens största nätverk av oberoende PR-byråer och företräds av 143 kontor på sex olika kontinenter.

– Det som är särskilt inspirerande med Worldcom är att det innebär ett samarbete med lokala entreprenörer som kan sin lokala marknad bäst. Jag tror även att den modellen är bäst för den gemensamma kunden för att garantera en hög kvalitet på varje marknad. Det är framtiden, säger Björn Mogensen.

Vad kommer du att kunna bidra med?

– Jag har framförallt en lång erfarenhet i branschen. Jag har gjort alla misstag man kan göra och kan förhoppningsvis hjälpa andra att inte begå samma misstag, säger Björn Mogensen.

 

Ämnen i artikeln:

kommunikationsbyrå

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Missa ingenting från Dagens Media! Prenumerera på vårt nyhetsbrev helt gratis!

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.