Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Torsdag29.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

Bizkits vd: "Vi sitter mitt i epicentrum"

Publicerad: 4 September 2013, 05:32
Uppdaterad: 6 December 2015, 13:36

Tre frågor till Johan Eidmann, vd på mediebyrån Bizkit, som har hamnat mitt i polisens avspärrningar inför Obamas Stockholmsbesök idag.


Ämnen i artikeln:

Barack ObamaJohan EidmannWiselyBizkit

Bizkit och systerbyrån Wisely huserar sedan en tid tillbaka på Jakobsgatan i centrala Stockholm, nära Operan och Gustav Adolfs torg.

När USA:s president Barack Obama idag gästar Stockholm har polisen spärrat av stora områden kring Bizkits lokaler.

– De har dragit gränsen för avspärrningarna precis genom vårt hus, så vi sitter mitt i epicentrum på något sätt, säger Johan Eidmann till Dagens Media.

Så ni har ställt in alla möten i lokalerna idag?

– Ja, vi har försökt att hålla undan alla externa möten. Vi får åka ut till kunderna. Igår uppmanade vi också alla medarbetare att ta med sig sina datorer hem, så att de kan jobba på annat håll om de inte lyckas ta sig in till jobbet.

Ni har också gjort en skylt där ni välkomnar Obama?

– Ja, det är en cirka två gånger två meter stor skylt som vi sätter upp i fönsterna mot Jakobsgatan och Gustav Adolfs torg. Det gjorde vi mest på skoj, det är inte varje dag man får vara med om något sådant här.

Hur går det för Bizkit i år?

– Vi gör det bästa året någonsin, precis som förra året. Vi har vuxit varje år sedan 2009 och omsätter idag 700-800 miljoner kronor. Vi gör bra saker mot kunderna och de två enheterna Bizkit och Wisely fungerar väldigt bra ihop.

Fredrik Svedjetun

Chefredaktör och ansvarig utgivare

fredrik@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.