Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

Bertil Melchior lämnar Webguide Partner

Publicerad: 30 mars 2016, 12:48
Uppdaterad: 30 mars 2016, 13:13

Han tog över för drygt ett år sedan. Nu slutar Bertil Melchior, vd på Webguide Partner, efter meningsskiljaktigheter med delägaren Niklas Flisberg.


Ämnen i artikeln:

SEO

Bertil Melchior har tidigare haft ledande roller på Keybroker, Teliasonera och Klikki. I början av förra året tog han över vd-rollen på Webguide Partner, WPG, en byrå som jobbar med sökordsmarknadsföring, webbanalys och sökordsoptimering.

Nu står det klart att han lämnar bolaget i samförstånd med Niklas Flisberg, tidigare vd och delägare på WGP.

– Det här är ett beslut jag har funderat på länge. Jag har känt att det inte riktigt funkat när Niklas och jag har haft olika syn på hur bolaget bör drivas, och dessutom är väldigt olika som personer, säger Bertil Melchior till Dagens Media.

Bertil Melchior säger vidare att det känns tråkigt att lämna WGP, som han menar har visat plusresultat sedan han tog över vd-sitsen.

– Bolaget fick en vändning när jag tog över, vilket jag är väldigt stolt över. Men kanske känns det framför allt väldigt trist att lämna all bra, kompetent personal. Vi har rekryterat en hel del sedan jag började.  

 Vad har du för planer härnäst?

– Just nu tänker jag ta mig en rejäl funderare över vad jag vill välja för inriktning framåt. Jag känner mig lite som en blankt papper, och det känns för tillfället både skönt och spännande. Min plan är att i alla fall inleda en dialog innan sommaren, så att jag har någonting nytt klart till hösten.

Niklas Flisberg tar över vd-rollen efter Bertil Melchior. Dagens Media har sökt honom för en kommentar.

Amanda Törner

Reporter

amanda.torner@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

SEO

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.