Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

fredag07.05.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

Barnrättsbyrån väljer Narrow

Publicerad: 27 januari 2015, 08:02
Uppdaterad: 6 december 2015, 12:15

Byrån Narrow ska hjälpa Barnrättsbyrån bygga en ny varumärkesplattform - och hitta en ny lokal.


Barnrättsbyrån, som är en öppen verksamhet i Stockholm dit barn och ungdomar kan vända sig för att få råd och stöd kring sina rättigheter, har tidigare varit en del av Ersta diakoni. När de nu ska bryta sig loss behöver de en ny varumärkesplattform och har därför valt Narrow Relations.

– Det är ett stort jobb vi ska göra med kampanjer och aktiviteter, men det som är mest bråttom är att de inte har någon lokal. Det ska vi hjälpa dem med att kommunicera på ett annorlunda sätt. De har en fantastisk verksamhet som man blir alldeles varm i hjärtat av så det ska bli otroligt spännande, säger Cia Jonsson, vd på Narrow Relations, till Dagens Media.

Den första kampanjen, som alltså går ut på att hitta en lokal åt Barnrättsbyrån, kommer att spridas via sociala medier där Barnrättsbyrån letar efter en "local hero". Förutom en film kommer man det att gå ut ett brev till utvalda fastighetsägare runtom i Stockholm.

– Filmen ska vi sprida via Facebook och Youtube eftersom vi tror att det kanske kan nå någon som sitter på ett kontrakt, någon som inte är en traditionell fastighetsägare. Fastighetsägare däremot har ett annat incitament, det kan bli en del av deras csr-arbete.

Barnrättsbyrån grundades av Elin Wernquist Roberts, som nyligen utsågs till en av tre så kallade change leaders i Sverige. Det är Kinneviks ideella stiftelse Reach for Change som årligen ger tre personer finansiering och coachning i upp till fem år.

Arbetsgrupp

Uppdragsgivare: Barnrättsbyrån, Elin Wernquist Roberts, Generalsekreterare

Projektledare: Cia Jonsson

Art Director: Lotta Karis

Copy: Peter Axelsson

Digital specialist: Simon Broström

Produktionsledning: Bitte Söderlind

Producent: Johan Gabous

Fotograf: Pelle Hallert

Ylva Larsson

ylva.larsson@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.