Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

lördag08.05.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

Backman förlorar i tingsrätten

Publicerad: 28 november 2011, 12:08
Uppdaterad: 6 december 2015, 14:49

Åtta år efter att han "rånades" på sitt bolag stämde Christer Backman kommunikationskoncernen One Media på 17,6 miljoner kronor. Nu förlorar han i tingsrätten.


Det var i september förra året som Christer Backman stämde One Media på 17,6 miljoner kronor. Det efter ett bråk i samband med att kommunikationskoncernen bildades.

Nu står det dock klart att Stockholms tingsrätt går på One Medias linje. Därmed blir Christer Backman skyldig att betala bolagets rättegångskostnader.

– Vi är mycket nöjda med detta beslut och det ligger helt i linje med vad vi har förväntat oss, säger One Medias vd Lars Lindqvist i ett pressmeddelande.

Christer Backman har dock valt att överklaga ärendet till Svea Hovrätt.

Samtidigt är One Media just nu indraget i en rättstvist med den tidigare hyresvärden Aberdeen P-N Tobaksmonopolet 2 AB. Ett bråk som kan kosta kommunikationskoncernen 745 000 kronor.

One Media ligger även i konflikt med it-konsulten Martin Lundström, som hävdar att han inte fått betalt för sitt arbete. Ärendet, som rör 75 000 kronor, ligger just nu hos Kronofogden.

Dante Thomsen

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.