Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tisdag13.04.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

Axicom tillsätter ny vd

Publicerad: 11 Februari 2015, 05:01
Uppdaterad: 6 December 2015, 12:14

Tobias Helmer, tidigare kommunikationschef på Connecta, tar över rollen från Catarina Wigén.


Efter Catarina Wigéns avgång tillträder Tobias Helmer som ny vd på pr-byrån AxiCom. Tidigare har han arbetat som kommunikationsansvarig på Connecta och varit kundansvarig samt presschef på Prime.

– Det här känns som en fantastisk utmaning. Axicom är en affärsnära kommunikationsbyrå med fantastiska kunder och ett lysande team. Jag ska bygga vidare på det och samtidigt utveckla vårt erbjudande, säger Tobias Helmer i ett pressmeddelande.

Enligt pressmeddelandet är AxiCom en av Sveriges ledande teknikfokuserade pr- och kommunikatsionsbyråer som arbetar med bland annat Dell, Fujitsu och RedHat.

– Jag hoppas kunna bidra med min erfarenhet och kompetens som jag byggt upp genom åren och även genom affärstänket från kundsidan. Något som är centralt för hur vi arbetar med våra kunder. Vi har några intressanta leads på gång och hoppas även kunna se över nykrekryteringar inom kort, säger Tobias Helmer.

Andreas Gabrielsson

andreas.gabrielsson@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.