Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Måndag12.04.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

AWB rekryterar tre projektledare

Publicerad: 18 Maj 2016, 13:25
Uppdaterad: 18 Maj 2016, 13:25

AWB förstärker sitt strategiska erbjudande och rekryterar tre nya projektledare från Volt, Newsec och Weber Shandwick i Istanbul.


Ämnen i artikeln:

AWB

Louise Wallgren tar rollen som Projektledare/Account Director. Louise har drygt 20 års erfarenhet från reklambranschen. Hon kommer närmast från reklambyrån Volt, där hon har arbetat med kunder som Hemglass, Norwegian och nu senast Lagerlings, som även följer med till AWB.

– AWB är en väldigt spännande byrå som har en enorm styrka i att kunna erbjuda både PR och reklam. Det är en modern kommunikationsbyrå som har grymt många olika kompetenser och erfarenheter, säger Louise Wallgren i ett pressmeddelande.

Setenay Orman förstärker i rollen som Strategisk Projektledare och kommer från Weber Shandwick i Istanbul, och har tidigare jobbat på Prime i Stockholm. Setenay har arbetat med kunder som Telia, ExxonMobil och Rolls-Royce Motor Cars.

Olivia Lundquist-Jansson tar rollen som Strategisk Projektledare och kommer senast från Newsec. Hon har tidigare arbetat på Star PR och Intro Public Relations med mat- och dryckeskunder som bland annat Nespresso, Barilla och Beefeater.

– Vi är stolta och glada över att kunna attrahera så kompetenta medarbetare till AWB. Vi märker ett ökat intresse från såväl kunder som blivande medarbetare för att bli del av AWB-familjen. Vi tror att många attraheras av att vi har ena foten i PR och andra i reklam, samtidigt som vi har en unik förståelse för populärkulturen och dess plats i och betydelse för moderna konsumtionsmönster, säger Jonas Konstantinov, vd AWB i ett pressmeddelande.

Anton Äng

anton.ang@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

AWB

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.