Åsa Thurhammar startar byrå

2018-02-13 12:42  
Åsa Thurhammar.

Stjärncastaren Åsa Thurhammar lämnar Mastiff och startar eget.

Åsa Thurhammar kommer närmast från produktionsbolaget Mastiff där hon under ett antal år haft en roll som Head of Casting. Hon spelade bland annat en viktig del i att göra tv-produktionen "Det största äventyret" framgångsrik tack vare sitt stora kontaktnät bland Sveriges idrottsprofiler.

På Mastiff var Åsa Thurhammar även ansvarig för castingen av "Let's Dance" och lyckades få Ingemar Stenmark att delta i det populära programmet.

2011 vann hon Tv-producenternas pris som Årets castare.

Hennes nystartade byrå "Åsa Thurhammar Agency" kommer att arbeta med casting inom tv-produktioner, reklamproduktioner, men också med rådgivning inom event och evenemang. Förutom casting kommer den nya byrån även att arbeta med agentverksamhet.

Sedan flera år tillbaka är Åsa Thurhammar agent för Anders Öfvergård (programledare) men nyligen har även Klara Svensson (boxare) anslutit sig till den nya byrån.

Agentverksamheten är tänkt att utvecklas till att omfatta fler personer inom svensk underhållning och idrott.

Amanda Törner

Kommentarer

Välkommen att säga din mening på Dagens Media.

Principen för våra regler är enkel: visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av Dagens Media eller av oss anlitad personal.

  Kommentarer

Åsikter & debatt