Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

fredag07.05.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

Åsa Söderén blir vice vd på Edelman

Publicerad: 21 augusti 2012, 11:34
Uppdaterad: 6 december 2015, 14:14

För mindre än ett år sedan rekryterade Edelman pr-konsulten Åsa Söderén från konkurrenten Spotlight. Nu blir hon vice vd på byrån.


Ämnen i artikeln:

Linda WaxinEdelman

Sedan Linda Waxin tillträdde som vd för Edelman under sommaren 2011 har fokus legat på att få stabilitet i ledningen. Det efter en rörig period där flera personer i nyckelpositioner valde att lämna byrån.

Som ett led i omorganisationen har nu Åsa Söderén, som började på byrån i maj i år, utsetts till vice vd. Samtidigt blir Sema Lindahl finance controller.

– Att rekrytera Sema var en av de första sakerna jag gjorde som vd och hon har varit ett ovärderligt stöd för mig. Åsa kom in i mars och har på kort tid betytt mycket för byrån. Vi tre delar samma grundvärderingar, höga ambitionsnivå och varma människosyn, vi är samtidigt olika och bra på olika saker. Att vara flera som leder är en förutsättning när man har som ambition att se varje medarbetare, säger Linda Waxin i ett pressmedelande.

Som vice vd kommer Åsa Söderén att vara medarbetaransvarig för fyra anställda. Hon ska också vara med och utveckla Edelman i Norden samt vara bollplank för Linda Waxin.

Dante Thomsen

Ämnen i artikeln:

Linda WaxinEdelman

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.