Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

Arvid Nordquist till Tre Kronor

Publicerad: 3 september 2012, 12:45
Uppdaterad: 6 december 2015, 14:12

UPPDATERAD. Tre Kronor har vunnit Arvid Nordquists upphandling för den nordiska marknaden.


EH

Elin Hanspers

elin.hanspers@dagensmedia.se


Det blev Tre Kronor som vann Arvid Nordquists upphandling för tjänster på den nordiska marknaden. Arvid Nordquist producerar bland annat det välkända kaffet Classic.

– Efter mycket om och men vann vi uppdraget för Norden både för livsmedel och för drycker. Vi ska hjälpa till med allt från medieköp, analyser och nya kreativa lösningar, säger Niclas Fröberg, vd på Tre Kronor Media & Reklam, till dagensmedia.se.

Uppdraget är tillsvidare och Niclas Fröberg säger att han ser avtalet som ett kvitto på att byrån valt rätt inriktning och personal.

– Det är ett bra uppdrag och vi är väldigt nöjda. Nu får vi bevisa att de har rätt i att välja oss. Vi har haft ett bra år, men man är inte bättre än sitt senaste jobb, säger han.

Niclas Fröberg berättar att byrån just nu är inne i en utbildningsfas, men vill inte gå in på vilka projekt som kommer att startas upp efter detta.

– Vi har träffat Arvid Nordquist och fått lära oss allt utifrån deras bild och fått en bra inblick i deras verksamhet. Utifrån det ska vi ta hand om det som redan planerats för hösten, men också planera inför 2013.

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev