Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Måndag12.04.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

Arbetsmiljöverket väljer Granath

Publicerad: 20 September 2016, 11:56
Uppdaterad: 20 September 2016, 12:04

Arbetsmiljöverket väljer Granath som leverantör av strategiska kommunikationstjänstbyråtjänster. Därmed får Granath förnyat förtroende efter fyra år som byrå för myndigheten. Tidigare uppgifter till Dagens Media gör gällande att det handlar om ett avtal värt 21 miljoner kronor.


Ämnen i artikeln:

Granath HavasArbetsmiljöverket

Det var i april som Arbetsmiljöverket gick ut och letade ny byrå. Nu har myndigheten valt att förnya med Granath.

Uppdraget innefattar idé- och strategiarbete, insiktsarbete samt arbete på operativ nivå. Avtalet gäller i ett år efter undertecknat avtal, men kan förnyas i upp till max fyra år.

– Vi är naturligtvis stolta och värdesätter högt våra långa kundsamarbeten. Efter fyra år tillsammans med Arbetsmiljöverket har vi nog aldrig gjort bättre grejer. Det är ett spännande uppdrag med frågor som berör de flesta av oss, säger David Granath, vd på Granath i en kommentar.

Arbetsmiljöverket har sökt specifikt efter en byrå som dels har ”förståelse för den föränderliga kommunikationsvärlden”, dels för de "förutsättningar, krav och förväntningar som finns på en statlig myndighet”.

– Granaths arbetssätt präglas av ett gediget bakgrundsarbete, vilket är viktigt när vi arbetar med målstyrd kommunikation. Deras metoder är väl anpassade till att fånga upp relevanta insikter om komplexa områden där vi i nära samarbete kan nå såväl strategisk som kreativ höjd relevant för våra målgrupper. Granath har också förståelse för vårt uppdrag och våra sakfrågor och vi tror att ett fördjupat och förlängt samarbete kommer att gynna våra intressenter och deras behov säger Christer Fernström, projektledare och ansvarig kontaktperson på Arbetsmiljöverket i en kommentar.

Viktor Ek

viktor.ek@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.