Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tisdag20.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

Anställningsboom på Star PR

Publicerad: 3 Februari 2011, 08:07
Uppdaterad: 6 December 2015, 15:22

Stockholmsbyrån har på kort tid rekryterat sju personer. Och fler lär det bli.


Bland nyrekryteringarna finns Maria Östman, pr-konsult som närmast kommer från Naturhistoriska riksmuseet. Josephine von Platen, även hon pr-konsult från Zap PR och Karin Lindebo, pr-konsult från Hill & Knowlton.

Byrån har dessutom rekryterat ytterligare en pr-konsult i David Karlsson från Coast Communications samt tre projektledare i Annika Hammarwall, Mattias Hagenström och Charlotte Wennström.

– Vi växer i alla länder vi är aktiva i. Därför behöver vi mer folk, säger David Hesselman, vd för Star PR.

Enligt David Hesselman har Star PR:s resultat ökat kraftigt under 2010, vilket beror på att byrån nu är väletablerad i flera länder.

– Att bygga upp i de andra länderna har kostat pengar men nu börjar även de kontoren gå med vinst och ha egna lokala kunder.

Hanna Brenner är Sverigechef på Star PR och hon håller med.

– Att det går bra är mycket på grund av vårt nordiska nätverk och det är jättekul. Det har verkligen satt fart och vi känner att det är bättre tider, säger hon.

Ungefär hälften av anställningarna är nyrekryteringar.

­– Projektledarna har varit här ett tag men har börjat som praktikanter. Samtidigt var det ett par mammaledigheter som gett oss möjligheten att stärka upp.

Hanna Brenner aviserar också fler nyrekryteringar.

– Vi söker faktiskt just nu ytterligare en pr-konsult.

Dante Thomsen

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.