Anställningsboom på Star PR

2011-02-03 09:07  

Stockholmsbyrån har på kort tid rekryterat sju personer. Och fler lär det bli.

Bland nyrekryteringarna finns Maria Östman, pr-konsult som närmast kommer från Naturhistoriska riksmuseet. Josephine von Platen, även hon pr-konsult från Zap PR och Karin Lindebo, pr-konsult från Hill & Knowlton.

Byrån har dessutom rekryterat ytterligare en pr-konsult i David Karlsson från Coast Communications samt tre projektledare i Annika Hammarwall, Mattias Hagenström och Charlotte Wennström.

– Vi växer i alla länder vi är aktiva i. Därför behöver vi mer folk, säger David Hesselman, vd för Star PR.

Enligt David Hesselman har Star PR:s resultat ökat kraftigt under 2010, vilket beror på att byrån nu är väletablerad i flera länder.

– Att bygga upp i de andra länderna har kostat pengar men nu börjar även de kontoren gå med vinst och ha egna lokala kunder.

Hanna Brenner är Sverigechef på Star PR och hon håller med.

– Att det går bra är mycket på grund av vårt nordiska nätverk och det är jättekul. Det har verkligen satt fart och vi känner att det är bättre tider, säger hon.

Ungefär hälften av anställningarna är nyrekryteringar.

­– Projektledarna har varit här ett tag men har börjat som praktikanter. Samtidigt var det ett par mammaledigheter som gett oss möjligheten att stärka upp.

Hanna Brenner aviserar också fler nyrekryteringar.

– Vi söker faktiskt just nu ytterligare en pr-konsult.

Dante Thomsen

Kommentarer

Välkommen att säga din mening på Dagens Media.

Principen för våra regler är enkel: visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av Dagens Media eller av oss anlitad personal.

  Kommentarer

Åsikter & debatt