Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Måndag23.11.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

Anna Grönlund Krantz blir ny vd på Hallvarsson & Halvarsson

Publicerad: 20 Augusti 2018, 11:03
Uppdaterad: 20 Augusti 2018, 11:06

Johan Ramsten, ny vice vd för H&H Group, Anna Grönlund Krantz, nya vd för Hallvarsson & Halvarsson och Martin Petersson, vd och koncernchef för H&H Group.

Anna Grönlund Krantz lämnar Skandia och tillträder som ny vd för Hallvarsson & Halvarsson. Samtidigt tar Johan Ramsten klivet upp som vice vd för H&H Group.


Ämnen i artikeln:

Hallvarsson HalvarssonSkandia

H&H Group har idag tolv kommunikationsbyråer och över 400 medarbetare vid kontor i Stockholm, Malmö, Linköping, London och Shanghai.

Med syfte att tillföra ytterligare kraft i arbetet med att utveckla gruppen utses Johan Ramsten till vice vd med fokus på affärsutveckling och samverkan inom gruppen. Han är en av huvudägarna och har varit verksam i koncernen sedan 2004 och senast som vd för Hallvarsson & Halvarsson sedan 2014.

Anna Grönlund Krantz tillträder samtidigt som ny vd för Hallvarsson & Halvarsson. Hon sitter idag i koncernledningen för Skandia i rollen som chef för kommunikation, marknad och hållbarhet och har tidigare bland annat varit marknads- och kommunikationsdirektör på Praktikertjänst, vd för JKL och gruppledare i Riksdagen för Liberalerna.

Anna Grönlund Krantz tillträder sin tjänst den 3 september.

– Det är fantastiskt roligt att få återvända till rådgivarrollen och att få göra det som ledare för Sveriges ledande rådgivare inom finansiell och strategisk kommunikation känns både utmanande och spännande. Jag är mycket imponerad av H&H Groups utveckling och ser fram emot att tillsammans med teamet ta Hallvarsson & Halvarsson till nästa nivå, säger hon i ett pressmeddelande.

Dagens Media söker Anna Grönlund Krantz för ytterligare kommentarer.

Amanda Törner

Reporter

amanda.torner@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.