måndag20 mars

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

Anna Bostam ny vd för Fanclub

Publicerad: 5 april 2017, 08:06
Uppdaterad: 5 april 2017, 08:36

Anna Bostam intar vd-posten för Malmöbaserade Fanclub. Hon kommer senast från Woody bygghandel.

Ämnen i artikeln:

The Fan Club

MA

Mathias Asplund


Anna Bostam har senast varit ansvarat för Woody bygghandels digitala strategi och har tidigare varit marknadschef på Kungsörnen i Norden.

– Jag har i min roll som marknadschef träffat så många olika byråer. När jag mötte Fanclub för första gången, kände jag en äkthet som jag inte tidigare har stött på. Fanclub försöker att lösa kommunikationsproblem på riktigt, utan prestige eller manér. Så när jag fick frågan om att bli vd, så tackade jag utan tvekan ja, säger Anna Bostam i en kommentar.

Christian Barrett, en av grundarna till Fanclub, säger att Anna Bostam är helt rätt person att utveckla byrån vidare.

– Anna är med sin bakgrund som både marknadschef men också utifrån sina erfarenheter från teknikkonsultbolag, inom e-commerce och digital marknadsstrategi, säger Christian Barrett.

Fanclub nådde till final i Guldägget och Cannes Lions 2015. De vann samma år Guldbladet i kategorin content. Byrån har under 2010-talet även nått framgångar i bland annat Agency of the year, Ute, 100-wattaren och Guldnyckeln.

– Fanclub är Skånes i särklass mest belönade byrå de senaste femton åren och har gått med vinst varje år. Fanclub har väldigt fina kunder inom en rad branscher och grymt kunnig personal. För mig handlar det initialt om att utveckla affärerna och våra erbjudanden till marknaden, säger Anna Bostam.

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev