söndag29 januari

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

Amanda Undin startar nytt

Publicerad: 19 augusti 2010, 06:38
Uppdaterad: 6 december 2015, 15:41

Trackster-grundaren Amanda Undin har startat den nya byrån Customer Clinic som ska ha ett nära samarbete med kreatörerna Martin Dos Santos och Fredrik Thunholms nyligen omdöpta reklambyrå dos Santos & Thunholm (hette tidigare Odd Scouts)

Ämnen i artikeln:

Kaplan

DT

Dante Thomsen


Customer Clinics inriktning är att ställa diagnos och vårda kundkontakter. Enligt Fredrik Thunholm står dos Santos & Thunholm för kreativitet medan Amanda Undin och Customer Clinic står för strategi. Amanda Undin utvecklar samarbetet ytterligare.

– Vi säger att vi sysslar med direktreklam för vi känner att ingen pratar om det längre. Vårt samarbete består av två delar, det ena handlar om kundstrategi, lojalitetsprogram och att värja nya kunder, säger hon.

Den andra delen är att skapa kreativa och effektiva kampanjer i alla typer av kanaler.

Amanda Undin berättar att tiden var rätt för henne att starta nytt.

– Jag lärde mig otroligt mycket under tiden med Trackster och A-com. Jag fick vara entreprenör på halvtid och nu känner jag mig tillräckligt modig för att stå på egna ben.

Dos Santos & Thunholm tar med sig Södermäklarna, Middmedia Print och Hemmabutikerna och Amanda Undin berättar att fler kunder är på gång.

– Förra måndagen skruvade vi ihop det första skrivbordet och sedan dess har vi redan fått två nya kunder. Tyvärr kan jag inte prata om dem just nu eftersom allt är så nytt.

Amanda Undin vill inte spekulera i vilken omsättning företaget kan komma att ha nästa år men konstaterar att hon har en bra känsla inför framtiden.

– Efter att ha pratat med gamla relationer och nya möjligheter så känns det som att det finns ett behov av den här typen av tjänster.Närmsta konkurrenter är enligt Amanda Undin gamla kollegor från Trackster.

– Sedan så vill vi leverera en helhetslösning och då får vi ju så klart mer konkurrenter.

Amanda Undin kommer senast från en post som vd på Kaplan RM, en anställning som fick ett abrupt slut. Martin Dos Santos har tidigare varit på Tank och 1.1.3.

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev