Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

Alchemy DDB förstärker med trio

Publicerad: 4 maj 2018, 05:00
Uppdaterad: 3 maj 2018, 13:54

Alchemy rekryterar Linnéa Björkman, Rebecca af Ugglas Åberg och Eszter Toth.

Design och tjänsteutvecklingsbyrån Alchemy rekryterar Linnéa Björkman, Rebecca af Ugglas Åberg och Eszter Toth.


Ämnen i artikeln:

Nord DDB

I januari i år startade Nord DDB den nya byrån Alchemy DDB, som har fokus på produkt- och tjänsteutveckling.

Enligt ett pressmeddelande har byrån sedan starten vuxit kraftigt, och för att möta de ökande behoven inom design och affärsutveckling rekryterar man tre nya medarbetare.

Rebecca af Ugglas Åberg har arbetat med digital produktutveckling sedan 2010 och ansluter som UX­-designer. Tidigare har hon bland annat arbetat som service designer på Ocean Observations och på Dagens Nyheter som konceptuellt ansvarig för nysatsningen av DN digitalt.

Linnéa Björkman rekryteras till en roll som Business Designer och har tidigare arbetat med strategi på både kund­ och byråsidan med kunder som bland annat Vattenfall, Coca Cola, Ellos. Senast kommer hon från de digitala kommunikationsbyråerna Isobar och iProspect.

Slutligen rekryteras Eszter Toth som digital designer. Hon hämtas hem från London där hon de senaste 15 åren jobbat med kunder som BBC, Canon, Electrolux och Disney.

–  Vårt erbjudande till marknaden har saknats, det märker vi tydligt. Därför känns det fantastiskt att vi också kan möta efterfrågan med talanger som vi haft ögonen på ett bra tag, säger Carl Nordling, vd på Alchemy, i pressmeddelandet.

Amanda Törner

Reporter

amanda.torner@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Nord DDB

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.