Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Lördag19.09.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

Åkestam Holst startar nya byrån Round & Round

Publicerad: 4 November 2015, 07:12
Uppdaterad: 6 December 2015, 20:23

Åkestam Holst och dess ägare NOA startar den nya byrån Round & Round, kan Dagens Media avslöja. Det är en av anledningarna till att stjärncopyn Magnus Jakobsson värvas från DDB Stockholm.


Ämnen i artikeln:

Åkestam HolstNOA

Enligt uppgift till Dagens Media ska den nya byrån Round & Round fungera som ett ”kreativt labb”, där man ska jobba på ett nytt, snabbfotat sätt för att kunna anpassa sig till den snabbt föränderliga marknaden.

Andreas Ullenius, cd på Åkestam Holst, ska enligt Dagens Medias källor gå över till Round & Round.

– Inga kommentarer, säger Andreas Ullenius till Dagens Media.

Satsningen på Round & Round är en av anledningarna till att den hyllade copyn Magnus Jakobsson värvas från konkurrenten DDB Stockholm. Allt är inte på plats än vad gäller satsningen på Round & Round, men i nuläget talar mycket för att Magnus Jakobsson ska fylla Ullenius plats på Åkestam Holst.

Magnus Jakobsson har jobbat på DDB Stockholm i nästan tio år, och har medverkat i en rad prisade kampanjer, bland annat för Försvarsmakten. Han var under en period cd på DDB Stockholm men arbetar numera som copywriter på byrån.

– Efter nio år på DDB kände jag att det kanske vore kul att hinna med ännu en utmaning. Nya problem, nya lösningar, ny glädje, nya tårar och nya minnen, sade Magnus Jakobsson till Resumé i måndags.

Resumé berättade också igår att Jakobsson var på väg till Åkestam Holst.

Dagens Media har sökt Petronella Panerus, vd på Åkestam Holst.

LÄS OCKSÅ:

Fredrik Svedjetun

Chefredaktör och ansvarig utgivare

fredrik@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Åkestam HolstNOA

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.