Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Söndag25.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

Aje Stenbeck skräckrockar för Byrårocken

Publicerad: 7 September 2009, 09:44
Uppdaterad: 6 December 2015, 16:15

AD&D:s vd, Aje Stenbeck, skaffar KISS-sminkning och Family Business Mårten Knutsson "testar paketet" i spandexbrallor.


Inför Byrårocken prånglar DN ut teaserfilmer på Youtube. Först var det Family Business Mårten Knutsson som förvandlades till pudelrockare. Nu är det Aje Stenbeck som genomgår en bristfällig förvandling till bandet bandet KISS ikoniske basist, Gene Simmons. 

Se Mårten Knutsson rocka loss här, och Aje Stenbeck här.

I dag blev också juryn till Byrårocken klar. Det är en tydlig musikprofil som gäller i år. Mange Schmidt, Pauline Kamusewu och "Mogge" Sseruwagi sitter i juryn tillsammans med Axel Björklund, redaktör för DN på Stan.

– Vi ville ha folk i årets jury som kanske lite mer rättvist kan bedöma bandens musikaliska talang, säger Kristofer Dalin, projektledare på DN.

AD&D, Perfect Fools, Fellowshop, Pool, Sthlm Glory, IUM, MEC och Etthundratolv sextioett är med och tävlar i årets Byrårock. Kristofer Dalin har redan provlyssnat och är imponerad.

– Varje år förundras jag över den höga kvaliteten som bidragen håller. Det finns många spruckna rockdrömmar ute på landets byråer vad det verkar.

 

Henrik Widell

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.