Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

onsdag21.04.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

Agent Kommunikation blir Astory

Publicerad: 28 augusti 2012, 12:24
Uppdaterad: 6 december 2015, 14:13

Pr-byrån Agent Kommunikation går över till att bli kommunikationsbyrån Astory.


Byrån integrerar nu flera kommunikationsdiscipliner och får en bas i både Stockholm och Eskilstuna. I och med den nya inriktningen byter byrån namn till Astory.

– Vi har tidigare sökt samarbeten med reklambyråer men har insett att det är lättare att sammanföra olika kommunikationsdiscipliner med allt under samma paraply. Namnbytet till Astory har vi gjort för att tydliggöra detta, säger byråns vd Marko Määttä till dagensmedia.se.

Astory har tagit in en ny ägare i Andreas Besterman, som tidigare har arbetat tillsammans med de två andra ägarna Marko Määttä och Hans Johansson Lemming med lanseringen av hårdrocksvinet Motörhead Shiraz i norra Europa.

– Vi har ju jobbat ihop med lanseringen av Motörhead Shiraz på ett integrerat sätt och det har fungerat väldigt bra. Genom den nya byrån får vi nu en ny typ av uppdrag och ett helhetsperspektiv, säger Marko Määttä.

Andreas Besterman, som senast kommer från en tjänst som creative direcor på AD&D, är dock inte byråns enda rekrytering.

– Vi har även rekryterat en ad i Anders Wansulin. Dessutom planerar vi fler rekryteringar och ska stärka upp Stockholmskontoret, säger Marko Määttä.

Bland byråns uppdragsgivare syns Ticnet, Brands For Fans och Eskilstuna kommun.

Elin Hanspers

elin.hanspers@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.