Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Onsdag21.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

Agent Interactives ödesmöte uppskjutet

Publicerad: 12 Augusti 2009, 14:23
Uppdaterad: 6 December 2015, 16:17

Fortfarande oklart hur det är ställt med Agent Interactives ekonomi – och leverantörernas pengar.


På onsdagseftermiddagen träffade Agent Interactives nya vd Mats Törnberg sina revisorer. Tanken var att han då skulle få besked om hur illa ställt det var med bolaget.

– Tyvärr var revisorerna inte klara, utan behövde ett par dagar till på sig, säger Mats Törnberg.

När han väl fått besked kommer han att kalla till en extra bolagsstämma.

På diverse bloggar har det under veckan cirkulerat uppgifter om att den tidigare ledningen skulle ha plundrat Agent Interactive på dess tillgångar före de lämnade bolaget.

– Jag har svårt att säga någonting om det nu. Jag vill inte själv gå in i bokföringen utan det är bättre om revisorerna gör det, säger Mats Törnberg.

– Det enda jag vet är att vi behöver kapitaliseras, fortsätter han.

Han är fast besluten om att försöka vinna tillbaka leverantörers och affiliates förtroende och kommer att gå ut med information om händelseutvecklingen på företagets sajt.

– Vi har många som är missnöjda och jag måste få tillbaka förtroendet från dem. Vi satsade en del pengar tidigare när vi gick in i bolaget och vi vill få det till ett bra företag, säger Mats Törnberg.

Martin Schori

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.