torsdag30 mars

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

Adform förstärker i Sverige

Publicerad: 4 september 2017, 07:19
Uppdaterad: 4 september 2017, 09:18

Två nya in. Ulla van Berkum blir ny Account Director på Adform och Ola Lindell ska jobba med företagets mediebyråkunder.


SN

Simon Nilsson

simon.nilsson@dagensmedia.se


Hon kommer senast från Dentsu Aegis och Amnet och har dessförinnan varit på Schibsted och KLM. Ulla van Berkum har i huvudsak arbetat med att driva den programmatiska affären vad gäller hennes senaste anställningar. Nu blir hon en av två som ska stärka Adforms arbete i landet.

– Jag är väldigt glad över att bli en del utav Adform-familjen! Efter att arbetat inom datadriven marknadsföring både hos kund, publicist och trading desk är det oerhört spännande att få en djupare insikt även urteknikperspektivet, säger Ulla van Berkum i ett pressmeddelande.

Det andra namnet inom kategorin nyrekrytering är Ola Lindell, senast Adcolony, som kliver in som konsult för plattformslösningar för att jobba med Adforms mediabyråkunder.

– Jag är väldigt glad att få välkomna Ulla och Ola till vårt svenska Adform-team. De kommer bli en viktig förstärkning till vårt kontor då de kommer in med mycket bred kunskap och erfarenhet från branschen, säger Jenni Strand, Commercial Director på Adform, i en kommentar.

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev