Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

Acne-duo startar ny byrå

Publicerad: 22 januari 2016, 12:41
Uppdaterad: 22 januari 2016, 12:57

Emma Hedin och Johanna Karlsson.

Johanna Karlssons och Emma Hedins Wink Design har sin bas i Höganäs.


Ämnen i artikeln:

Acne

Meriterade duon Johanna Karlsson, creative director, och Emma Hedin, senior projektledare, startar nu upp en ny strategisk kommunikations- och designbyrå, Wink Design, med bas i Höganäs i Skåne.

Fokus ligger på varumärkesutveckling och design inom samtliga områden av företagsidentitet, förpackningsdesign och rumslig miljö.

Beslutet att starta eget väcktes av lusten att få jobba med mer kreativa uppdrag, och ha friheten att jobba med både stora och små uppdragsgivare.

– Höganäs är ett helt oetablerat område inom vår bransch, samtidigt som det finns många entreprenörer, startups och även stora varumärken i närheten. Därför hoppas vi kunna attrahera flertalet uppdragsgivare och bli det självklara byråvalet i hela Öresundsregionen. Inom en treårsperiod vill vi ha rekryterat minst två eller tre arbetsgrupper som delar vår vision av att bemöta alla uppdragsgivare på samma sätt, och som är förändringsbenägna, säger Emma Hedin till Dagens Media.

Johanna Karlsson och Emma Hedin träffades första gången på Jensen Pamp McCann som då var varumärkes- och designbyråerbjudandet under Storåkers McCann, och kommer nu senast från Acne.  

– Vi tar med oss massa positiv erfarenhet från våra tidigare arbetsplatser, med superduktiga kolleger och chefer, men även många uppdragsgivare som vi lärt oss mycket av. Och det vi inte kan får vi lära oss helt enkelt, säger Emma Hedin.

Amanda Törner

Reporter

amanda.torner@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Acne

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev