Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Onsdag15.07.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

Acne blir Pub:s nya reklambyrå

Publicerad: 28 Juli 2010, 12:57
Uppdaterad: 6 December 2015, 15:43

Pub byter reklambyrå till Acne efter två år med Rewir.


Ämnen i artikeln:

AcneRewir

Acne tog hem uppdraget efter en stor byråupphandling innan sommaren. Kampen stod mellan fem byråer.

– Det var en kombination av att de gjorde absolut bäst ifrån sig och att de gjort så pass mycket bra innan. Personkemin stämde jättebra, det sa bara klick. Vi är jättenöjda med valet, säger Marianne Perslow, marknadsansvarig på Pub till Dagensmedia.se.

Varumärkesbyrån Rewir har jobbat med att ta fram en ny kommunikationsplattform för varuhuset, men lämnar nu plats för Acne.

– Det här var ett helt naturligt steg, vi har jobbat med Rewir i två år och de har hjälpt oss ta fram en ny kommunikation. Det kändes som rätt tid att byta nu.

Samarbetet med Acne drar igång i höst, och kommunikationen kommer att bestå av både traditionell köpt reklam, samt ett nära samarbete med Pub:s pr-byrå AWB kring eventsidan.

Den 26:e augusti drar Pub igång en stor höstkampanj. Det är dock inte Acne som står bakom den, utan det är frilansare som tillsammans med AWB utformat den.

Therese Johansson

Ämnen i artikeln:

AcneRewir

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.