Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Lördag06.03.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Till alla jobb

Videoredigerare

Expressen/Bonnier News, Stockholm

Ansök nu

Videoredigerare till Expressens grävredaktion

Vill du vara med och granska makthavare och orättvisor?

Nu söker vi en driven och erfaren videoredigerare för fast anställning till Expressens redaktion för undersökande journalistik.

Vi letar efter en videoredigerare som brinner för undersökande journalistik och som vill vara med och utveckla det rörliga berättandet på en av medie-Sveriges mest dynamiska och utmanande arbetsplatser.
Som videoredigerare i grävgruppen har du huvudansvaret för redigering av allt rörligt material; du planerar arbetet tillsammans med grävchefen Christian Holmén och arbetar dagligen tätt ihop med våra reportrar och fotografer.

Vi söker därför dig som kombinerar hög journalistisk kompetens med en utpräglad förmåga att samarbeta med andra. Uppdragen kan variera i inriktning och utformning, vilket ställer krav på lösningsorientering och kreativitet.
Gedigen erfarenhet av TV-redigering är ett krav och erfarenhet av arbete med undersökande journalistik är meriterande.
Vi värdesätter medarbetare som kan tillföra flera perspektiv, som har olika erfarenheter och du får gärna tala eller förstå flera språk.

Expressens berättande berör. Vår grävgrupp är en av landets mest prisbelönta redaktioner, som genom åren stått för en lång rad uppmärksammade avslöjanden och granskningar.

Sök nu för att jobba på Expressens grävredaktion. Vi riktar oss till hela Sverige. Expressen har tre miljoner läsare och tittare varje dag i alla kanaler. 111 000 prenumererar på vår Premiumtjänst och 1,3 miljoner tittar på vår tv varje dag.

Vi svarar på frågor:

Christian Holmén, grävchef christian.holmen@expressen.se
Bella Levy, TV-chef, bella.levy@expressen.se
Anders Wahlund, personalredaktör anders.wahlund@expressen.se
Facklig kontakt, SJF: Jan Spångberg, jan.spangberg@expressen.se

OM FÖRETAGET

Inom Bonnier News värnar vi om det fria ordet och gör skillnad genom journalistik som når och berör många. Vi är Sveriges ledande mediehus med varumärken som Dagens Nyheter, Expressen och Dagens industri når vi miljoner läsare och användare varje dag. Genom Bonnier News Local har vi även ett stort lokalt engagemang - från Sydsvenskan i söder till Örnsköldsviks Allehanda i norr. Förutom detta ger vi också ut branschspecifika tidningar såsom Dagens Media, Resumé, Dagens medicin och Fastighetsnytt, och även en rad livsstilsmagasin som Damernas Värld, Sköna Hem, Teknikens Värld och Allt om Mat m.fl. Genom att ständigt driva den digitala utvecklingen framåt når vi hela tiden längre - som medarbetare hos oss kan du påverka riktningen.

Publicerad 2021-02-18

Ansök nu