Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera
Till alla jobb

UX-designer

Dagens Industri, Stockholm

Ansök nu

Just nu befinner vi oss i en spännande utvecklingsfas. Vi söker en driven och ödmjuk UX-designer som brinner för att skapa hållbara lösningar som ger värde för våra läsare. Har du erfarenhet av att förvalta och sprida användarinsikter och vill jobba i en miljö präglad av nyhets- och medievärldens puls? Skicka in din ansökan redan idag!

UX på Di-gruppen
På Di-gruppen kommer du att arbeta i ett tvärfunktionellt och självorganiserande team där vi jobbar tajt tillsammans och har kul på vägen. Tillsammans med teamet kommer du att utveckla och testa koncept som uppfyller både affärsmål och användarnas behov.

Som UX-designer hos oss kommer du att:

 • Genomföra användarresearch och sprida insikterna till teamet och organisationen

 • Facilitera workshops

 • Konceptualisera, testa och iterera lösningar

 • Visualisera och presentera idéer

 • Utvärdera och förbättra lösningar med hjälpa av passande verktyg och metoder, till exempel A/B-tester

 • Samarbeta med Di-gruppens övriga UX och visuella designers

Vem söker vi?
Rollen som UX-designer på Di-gruppen passar dig som kommunicerar med andra på ett tydligt och enkelt sätt. Du har en analytisk förmåga som hjälper dig att se mönster och trender från ett större perspektiv. Du är nyfiken och tar gärna egna initiativ.

Vi tror att du har:

 • Universitets- eller högskoleutbildning inom UX/interaktionsdesign eller motsvarande

 • Minst tre års erfarenhet av att arbeta som UX-designer

 • Erfarenhet av att arbeta hypotesdrive

 • Vana av att planera och utföra användningstester

 • Vana av Sketch, Invision eller liknande program

 • Kunskap om riktlinjer för tillgänglighet och hur man praktiskt tillämpar dem

Om oss
Vi vill genom journalistik, berättelser och kunskap göra de samhällen vi verkar i öppnare, intressantare, mer välinformerade och roligare. Vårt uppdrag är att vara ett ovärderligt verktyg och ge affärsnytta till alla i näringslivet. Tillsammans i teamen skapar vi därför attraktiva, engagerande och långsiktigt hållbara produkter som värnar och stödjer vår publicistiska vision för varumärken som Dagens industri, Resumé, Aktuell Hållbarhet med flera.

Övrig information
Tjänsten är en tillsvidareanställning.

Di-gruppens utvecklingsteam består av drygt 30 personer. Vi sitter vanligtvis i ”Tidningshuset” på Gjörwellsgatan 30, Marieberg/Kungsholmen i Stockholm men för tillfället jobbar vi hemma på grund av pandemin. Vi kommer erbjuda stor flexibilitet vid en återgång där man kan kombinera hem- och kontorsarbete på ett sätt så det passar ditt livspussel.

Bonnier News vill ta tillvara de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Ansökan sker genom "ansök nu"-knappen här på sidan.

Välkommen med din ansökan!

OM FÖRETAGET

Inom Bonnier News värnar vi om det fria ordet och gör skillnad genom journalistik som når och berör många. Vi är Sveriges ledande mediehus med varumärken som Dagens Nyheter, Expressen och Dagens industri når vi miljoner läsare och användare varje dag. Genom Bonnier News Local har vi även ett stort lokalt engagemang - från Sydsvenskan i söder till Örnsköldsviks Allehanda i norr. Förutom detta ger vi också ut branschspecifika tidningar såsom Dagens Media, Resumé, Dagens medicin och Fastighetsnytt, och även en rad livsstilsmagasin som Damernas Värld, Sköna Hem, Teknikens Värld och Allt om Mat m.fl. Genom att ständigt driva den digitala utvecklingen framåt når vi hela tiden längre - som medarbetare hos oss kan du påverka riktningen.

Publicerad 2021-06-04

Ansök nu