Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera
SökJust nu kan du uppleva tekniska problem på dagensmedia.se. Vi jobbar för fullt med att åtgärda dessa!
Till alla jobb

Teknisk projektledare

Leeads, Stockholm

Ansök nu

VI SÖKER EN ERFAREN TEKNISK PROJEKTLEDARE TILL LEEADS

Vi växer så det knakar. Vi behöver en noggrann och kunnig Teknisk projektledare till vårt grymma Adops-team. 

Har du erfarenhet av digital marknadsföring ur ett tekniskt perspektiv? Van att jobba i olika tekniska system och med felsökning? Då kommer du att älska denna tjänst! Du kommer att få hantera allt från sajt-setup till teknisk felsökning, standardformat och impact-lösningar till programmatisk setup och native. Allt som vi tillsammans vill fortsätta att växa och vara riktigt starka inom.

I vårt adops-gäng lyckas vi tillsammans bolla över 200 sajter. Det är en kombination av hög arbetskapacitet, kompetens och grym sammanhållning. Vi kan nog säga att vi är ledande på den svenska marknaden. Det är extremt viktigt att leverera den bästa tekniken kombinerat med en god relation till våra publicister, kunder och säljare. 

I den här tjänsten kommer du aldrig att ha tråkigt, vi har alltid flera projekt igång parallellt och jobbar med många sajter och produkter i olika digitala kanaler. Hos oss får du jobba med de största webbsidorna i branschen. Vi samarbetar med nästan hela Sveriges morgonpress och starka varumärken som SHL, SvFF, Breakit, QX, Loppi och många fler.

ARBETSBESKRIVNING

  • Huvudansvar för felsökning, utveckling, service, samarbete och handledning på Leeads tech-avdelning.

  • Huvudansvar för den tekniska setupen i vår systempark (Adtech, Rubicon, Adform, Ad Manager) samt utvärderingar av nya system som marknaden erbjuder.

  • Huvudansvar för felsökning, siteanalyser, och optimering av våra publicisters siter. Både ut ett setup och utvecklingsperspektiv.

  • Projektansvar för våra olika tekniska lösningar, tex utveckling av nya annonsformat

KVALIFIKATIONER 

  • Rollen kräver kodkunskap, dels kunna felsöka kod men också kunna skriva enklare kod och funktioner i Javascript, HTML5, CSS och/eller eventuellt annat programmeringsspråk

  • Erfarenhet av ad server och SSP tidigare.

  • Erfarenhet av projektledning.

Effektivitet är något som vi anser är en av våra nycklar till framgång och något som vi vill se hos dig som söker. För oss innebär effektivitet att klara av att strukturera och hantera flera olika ärenden och samtidigt kunna leverera dem med en otrolig noggrannhet kombinerat med ett högt tempo och topp-service.

Som person bör man trivas i en problemlösande roll då vi är en stor service-hubb som tillsammans sitter på alla svaren och hjälper varandra. Teknik, struktur, multitasking och noggrannhet ska vara ord som du känner ger dig ett leende! 

VI ERBJUDER

Vi satsar stenhårt på kompetensutveckling av Adops-avdelningen och besitter några av de absolut vassaste resurserna i branschen. Bra förmåner och goda villkor är en självklarhet. Vi har kollektivavtal och är anslutna till Unionen. Det finns även mycket goda utvecklingsmöjligheter utöver utbildningar då vår koncern består av tunga bolag som Breakit, Ocast, We Are Stories, Trigger Company och Hypervalley.

På Leeads arbetar vi hårt med våra värdeord MOD och ENGAGEMANG. Vi tror nämligen att människor kan påverka sin vardag och omgivning mer än vad man själv oftast tror. Vi vill både vara och göra det lilla extra för vår omgivning. I en supportande roll inom den digitala branschen behöver vi ständigt utmana oss själva och andra. Våga testa nya lösningar och idéer, vara oss själva, göra misstag och sträva efter grymma förbättringar!

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Insight Competence. Varmt välkommen att skicka in din ansökan! 

För mer information eller ansökan är du välkommen att kontakta Malin Jungbeck: malin@insightcompetence.se. 

Publicerad 2019-08-22

Ansök nu