Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera
Till alla jobb

Teknisk affärsutvecklare

Expressen Lifestyle, Stockholm

Ansök nu

Teknisk affärsutvecklare till Expressen Lifestyle i Stockholm

Expressen Lifestyle (ett affärsområde inom Bonnier News) i Stockholm söker nu en leveranssäker och lösningsfokuserad Teknisk affärsutvecklare som uppskattar ett varierande arbete. Här får du möjlighet att växa i en ny roll och bidra till utvecklingen av system, processer och affärsmodeller som stöttar utvecklingen av läsarintäktsaffären inom vårt affärsområde. Låter det spännande? Sök tjänsten som Teknisk affärsutvecklare till Expressen Lifestyle på Bonnier News idag!

Att arbeta som Teknisk affärsutvecklare på Expressen Lifestyle

Arbetsuppgifterna för den här rollen är varierande men du kommer huvudsakligen att driva projekt och bidra till utveckling av våra olika affärssystem. I första hand kommer du att arbeta med implementering av vårt nya affärssystem Salesforce för läsarintäktsaffären. Detta innebär noga planering och förberedelse men även att vara kravställare och ansvara för genomgående hög kvalitet i implementation och förvaltning.

Du arbetar tvärfunktionellt med mycket nära samarbete mellan centrala Tech-, Analys- och Data-team, Marknad och Kundservice för att säkerställa så att våra affärssystem ständigt möter organisationens behov och våra kunders krav.

I jobbet ingår till exempel att

  • Driva och genomföra projekt

  • Ta fram och presentera business case och lösningsförslag

  • Bidra till framtagning av systemlösningar och agera kravställare på utvecklingsinsatser

  • Planera och utföra tester och säkerställa kvalitet

  • Utveckla affärsmodeller och interna rutiner och processer

  • Konfigurera och sätta upp system och affärsregler

Är du den vi söker?

Vi söker dig som har erfarenhet av projektledning och/eller affärsutveckling och gärna i någon roll där du har arbetat med CRM-system, prenumerationssystem eller liknande applikationer. Du är van vid att formulera user-stories och kravspecifikationer och har förståelse för affärsregler som påverkar både systemkonfigurationer och kundupplevelser.

I den här rollen lägger vi stor vikt vid personligt driv och genomförandekraft. Du gillar att ligga i framkant och därför hittar du inspiration och håller dig uppdaterad med senaste affärs- och teknikutvecklingen i branschen.

Som person är du en analytisk problemlösare med stor förståelse för affärsutveckling och vikten av ett effektivt och modernt systemstöd. För att du ska lyckas i din roll är din förmåga att förankra processer och bygga relationer avgörande. Vi ställer stora krav på att du arbetar metodiskt, noggrant och har en hög leveranskvalité inom tydligt uppsatta tidsramar.

Meriterande

  • dokumenterad erfarenhet av projektledarroll

  • erfarenhet av Salesforce-plattformen

  • utbildning inom eller erfarenhet av systemvetenskap eller systemutveckling

Praktiskt

Tjänsten är en tillsvidareanställning.

Du kommer att tillhöra marknadsavdelningen bestående av 25 personer, och tillsammans sitter vi i Bonnier News lokaler på Gjörwellsgatan 30 i Stockholm. Du rapporterar till Anna Joneby, Head of Marketing.

Vi jobbar målmedvetet med frågor som berör mångfald och jämställdhet och ser gärna att det även är en drivkraft för dig. Bonnier News vill ta tillvara de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Vi är nyfikna på vem du är och ser fram emot din ansökan!

OM FÖRETAGET

Inom Bonnier News värnar vi om det fria ordet och gör skillnad genom journalistik som når och berör många. Vi är Sveriges ledande mediehus med varumärken som Dagens Nyheter, Expressen och Dagens industri når vi miljoner läsare och användare varje dag. Genom Bonnier News Local har vi även ett stort lokalt engagemang - från Sydsvenskan i söder till Örnsköldsviks Allehanda i norr. Förutom detta ger vi också ut branschspecifika tidningar såsom Dagens Media, Resumé, Dagens medicin och Fastighetsnytt, och även en rad livsstilsmagasin som Damernas Värld, Sköna Hem, Teknikens Värld och Allt om Mat m.fl. Genom att ständigt driva den digitala utvecklingen framåt når vi hela tiden längre - som medarbetare hos oss kan du påverka riktningen.

Publicerad 2021-06-16

Ansök nu