Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera
Till alla jobb

Talent Acquisition Partner

Bonnier News AB, Stockholm

Ansök nu

Bonnier News är på en spännande digital transformationsresa och vi söker nu en Talent Acquisition Partner för att stötta i denna tillväxt. Hos oss kommer du att spela en viktig roll i medievärldens fortsatta utveckling. Bonnier News består i dagsläget av cirka 150 varumärken och når dagligen över 6 miljoner läsare varje dag. Låter det som en spännande miljö? Då har du kommit rätt!

Inom HR-organisationen är vi idag av cirka 25 kollegor, bestående av bland annat HR Partners, HR Business Partners och Talent Acquisition. Som ett viktigt steg i vår fortsatta tillväxt och framgång söker vi ytterligare en kollega till vårt härliga team som kommer fokusera på tech och search.

Om rollen

På Bonnier News har vi under flera år arbetat med interna resurser för våra rekryteringsbehov. Vi ser många fördelar med det, men de kanske två viktigaste är att vi kan erbjuda våra kandidater en smidig och professionell rekryteringsprocess samt att våra chefer alltid har en specialist nära till hands som kan stötta dem.

Du kommer att vara chefernas bollplank i allt som gäller rekrytering och den fortsatta medarbetarresan. Ditt ansvar blir att proaktivt söka upp, kontakta och attrahera nya kollegor. Du kommer också att hålla ihop rekryteringsarbetet och löpande förbättra och utveckla våra processer och arbetssätt.

I rollen ingår även till viss del arbeta med employer branding, preboarding, onboarding samt vara delaktig i vidareutveckling av Bonnier News Talangprogram inom tech.

Kortfattat innebär rollen att du

  • Driva rekrytering med fokus på tjänster inom vår tech organisation.

  • Arbetar med rekryteringsprocessens alla steg: Uppstart och framtagande av kravprofil, skriva och publicera annonser, searcha aktivt, göra urval, hålla i telefonintervjuer, intervjuer, ta referenser och avrunda processen.

  • Vara delaktig i att arrangera och representera Bonnier News vid events, interna och externa.

  • Agerar rådgivande och är en hjälpande funktion för verksamheten inom området rekrytering och talent.

Kvalifikationer

I den här rollen ser vi någon som har arbetat något år med search/sourcing inom tech och är redo att ta nästa steg. Vi tror att du är driven och har ett högt engagemang för talent attraction och rekrytering. I din natur är du snabb, effektiv, målinriktad och kommunikativt smidig. Du är en förtroendeingivande person som har lätt för att nätverka och skapa relationer i organisationen. I den här rollen krävs att du har förmågan till självledarskap. Det kommer att finnas många att bolla med, men drivkraften att hitta framtida talanger till Bonnier News och hålla ihop processerna kommer från dig själv.

För att axla rollen som Talent Acquisition Partner behöver du

  • Ett års erfarenhet av search/sourcing med Linkedin recruiter.

  • Erfarenhet från rekrytering inom tech.

  • Relevant utbildning för rollen inom HR eller liknande.

  • Certifiering i testverktyg är meriterande (vi använder själva TalentQ).

Övrig information

Tjänsten är en tillsvidareanställning.

Du rapporterar till Anna Lotsander, Head of Talent & Development, och arbetsleds av Team Lead, Vilhelm Berggren. Utöver oss jobbar du också tillsammans med Johan Arvas och Andreas Persson, Talent Acquisition Partners. Vi är en liten grupp med ett nära samarbete och hjälper varandra i stort och smått. Vi har stor tillit inom gruppen och ett stort engagemang, vi ställer alltid upp för varandra och organisationen.

Vi sitter på huvudkontoret beläget i ”Tidningshuset” på Gjörwellsgatan 30 på Kungsholmen i Stockholm.

Välkommen med din ansökan!

OM FÖRETAGET
Inom Bonnier News värnar vi om det fria ordet och gör skillnad genom journalistik som når och berör många. Vi är Sveriges ledande mediehus med varumärken som Dagens Nyheter, Expressen och Dagens industri når vi miljoner läsare och användare varje dag. Genom Bonnier News Local har vi även ett stort lokalt engagemang - från Sydsvenskan i söder till Örnsköldsviks Allehanda i norr. Förutom detta ger vi också ut branschspecifika tidningar såsom Dagens Media, Resumé, Dagens medicin och Fastighetsnytt, och även en rad livsstilsmagasin som Damernas Värld, Sköna Hem, Teknikens Värld och Allt om Mat m.fl. Genom att ständigt driva den digitala utvecklingen framåt når vi hela tiden längre - som medarbetare hos oss kan du påverka riktningen.

Publicerad 2021-09-07

Ansök nu

Se fler branschtitlar från Bonnier News