Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera
SökSenior Project Manager Event, Creative studio

Arbetsgivare: Aller media

Plats: Stockholm

Titel: Senior Project Manager Event, Creative studio

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag: 2019-08-08

Ansök nu

Dela jobbet:

Senior Project Manager Event, Creative studio

Aller media är i en spännande fas där vi varje dag utmanar status quo, springer fortare, snabbare och på en roligare väg än våra konkurrenter. Vårt why är att ge Sveriges kvinnor ett rikare liv och vi gör det genom att skapa relevant, inspirerande och engagerande innehåll och upplevelser oavsett plattform. Vi söker dig som vill vara med och utveckla och genomföra eventproduktioner för Aller Medias varumärken, så som ELLE, ELLE Decoration, ELLE mat och vin, Femina, Matmagasinet med flera.

Du kommer att få arbeta med välkända produktioner så som ELLE Galan, ELLE Trendspaning, Upplev Femina och andra nya spännande live-koncept som vi lanserar för Aller Medias 2019/2020.

Om rollen

Vi söker en senior projektledare som skall ansvara för event, PR och varumärkesbyggande insatser B2C för varumärken som ELLE, ELLE Decoration, ELLE mat och vin, Femina, och Matmagasinet i Aller medias portfölj. Du projektleder även några av Aller Medias större B2B event om året.

Du ansvarar självständigt för planering, genomförande, analys och uppföljning av eventen. I rollen ingår ansvar för samarbeten med eventsponsorer, leverantörer samt interna och externa samarbetspartners.

Projekten varierar i storlek och innehåll beroende på uppdrag. Vi projektleder egna konceptevent och tar även emot uppdrag från Aller Medias kundbas som vill genomföra ett event tillsammans med något av förlagets varumärken. Du kommer att arbeta på den kommersiella avdelningen nära kundansvariga och samarbeta med övriga avdelningar som redaktioner och marknadsavdelningen.

Tillsammans med din eventchef arbetar du för att våra event ska vara lönsamma och ge synergieffekter för att stärka varumärkeskampanjer med bland annat prenumerations- och lösnummeraktiviteter, lojalitetsaktiveter och samarbetsprojekt.

Arbetsuppgifter

Framtagning av idéer och koncept i skräddarsyddlösning tillsammans med Creative studio för ett flertal av Aller medias kunder om året.Projektledning från uppstartsmöte till utvärdering med uppgiften att säkerställa leverans, kvalitet och hög en servicegrad i varje utförande.Avtalsskrivning med kunder och framtagning av tidplaner för samtliga produktioner och partners där planering för eventet och uppföljning på olika plattformar såsom print, digitalt och sociala medier ingår.Projektleda övriga avdelningar så som marknadsavdelning, redaktioner och kommersiella avdelningen i bestämd arbetsgrupp per projekt.Budgetansvar per projekt och uppföljning med ekonomiavdelning.Framtagning av sponsorpaketering kopplat till eventproduktion för varumärken hos Aller Media.Kundvård. Daglig kontakt med kund, partners samt underleverantör per projekt.

Vem är du?

Vi söker dig som är driven, engagerad och som klarar av att behålla fokus trots flera parallellt löpande projekt. Vi ser gärna att du är en van projektledare med minst några års erfarenhet inom eventproduktion. Har du arbetat inom PR & marknadsföring så är det ett plus. Du har förståelse för det strategiska, men trivs bäst i den operativa projektledarrollen. Du är affärsmässig och har förmåga och erfarenhet av att planera event utifrån ett kostnads- och lönsamhetsperspektiv och säkerställer att varje produktion genomförs med kvalitet i minsta detalj. Du tar ansvar, initiativ och har förmåga att arbeta självständigt. I rollen ingår det att ha täta dialoger med medarbetare, kunder och byråer. Du gillar att jobba i team, älskar live-produktion och trivs i en miljö med högt tempo. Du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift.

Vi erbjuder dig:

  • Du kommer att jobba i ett företag i konstant utveckling där få dagar är de andra lika.
  • Du kommer att arbeta i en kreativ miljö där allt är möjligt.
  • Det finns stora möjligheter att växa i rollen och vidare inom vår nordiska koncern. Vi vill hjälpa våra stjärnor att utvecklas och satsar mycket på ledarskap.
  • En peppande och hjälpande kultur där vi jobbar mot gemensamma mål utan vassa armbågar.
  • Placering på vårt kontor på Humlegårdsgatan 6 i centrala Stockholm.

Vi vill göra Sveriges kvinnors liv rikare.

Vi når och förstår Sveriges kvinnor.

Vi vill revolutionera mediebranschen. Vill du vara med på vår resa?

Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde 1 september 2019.

Har du frågor kring tjänsten?

Skicka ett mail till Pauline de Sera på pauline.de.sera@aller.com

Sök!

Hos oss får du en spännande roll på en kreativ arbetsplats i ett mediehus där vi är drivna och gillar förändring, samtidigt som vi bryr oss om varandra. Vi är ett företag med mycket kärlek för både anställda, våra användare och våra kunder.

Du ser förmodligen denna annons via din mobil, därför har vi gjort det enkelt för dig att ansöka direkt från mobilen. Med ett enkelt klick kan du ansöka redan nu med din Linkedin-profil eller bifoga ditt CV via Dropbox eller Google Drive. Vi kallar till intervjuer löpande.

Välkommen med din ansökan senast den 8 augusti.

Det här är Aller media!

Vi är ett mediehus med en familjärkänsla som ligger i framkant och drivs framåt av vår vision, att göra kvinnors liv rikare. Vår affärsidé är genom starka varumärken och innehåll med hög redaktionell kvalitet, skapa underhållning och inspiration till kvinnor. Vi utvecklar ständigt nya sätt att engagera, ge upplevelser och tjänster till våra läsare, användare, besökare och följare – både i tryckta och digitala medier såväl som i den fysiska världen.

Det krävs en skön mix av människor, passioner och talanger för att driva och utveckla ett av Sveriges ledande mediehus. Som arbetsgivare strävar vi efter att erbjuda de utmaningar våra medarbetare vill ta sig an, vilket innebär ständig utveckling för våra medarbetare, för inom Aller media myllrar det av möjligheter för dig som har viljan och modet att ta för sig.

Vi har centrala kontor med sköna takterrasser både på huvudkontoret i Stockholm och i Malmö. I koncernen Aller media ingår Make Your Mark, OTW och Narva, vi skapar samt utvecklar några av Sveriges mest välkända varumärken inom tidskrifter, ELLE, Må Bra, Svensk Damtidning, Allers, Hänt TV, Baaam, Femina och Residence.

Välkommen med din ansökan till Aller media.


Kontaktperson

Pauline de Sera

Event Manager

pauline.de.sera@aller.com