Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tisdag18.02.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Till alla jobb

Senior marketing specialist

Bonnier Business Media/Fastighetsnytt, Stockholm

Ansök nu

Senior marketing specialist till Fastighetsnytt
Är du en person med stort intresse för marknadsföring och digitala system och ser en en fantastisk möjlighet i att få arbeta i Sveriges ledande mediehus? Är du en datadriven doer som vill fortsätta utveckla kommunikationen primärt kring vår eventaffär på Fastighetsnytt & Byggindustrin? Vi söker nu en självgående Senior marketing specialist till vårt marknadsteam.

Fastighetsnytt är ett framgångsrikt medieföretag som har funnits sedan 1994. Vi är verksamma inom ett flertal områden inom fastighets - och och samhällsbyggnadssektorn. Bland annat ger vi ut två ledande branschtidningar, Fastighetsnytt samt Byggindustrin. Vi arrangerar även Business Arena som är Nordens största mötesplats för aktörer på ledande befattning inom vårt segment, både i Sverige men även i Helsingfors och London. Sedan 2017 är vi en del av Bonnier och sitter tillsammans med bland andra Dagens Industri och Dagens Nyheter på Gjörwellsgatan i centrala Stockholm.

I rollen som Senior marketing specialist förväntas du:

 • Planera, genomföra och följa upp marknadsaktiviteter utifrån marknadsplan som tex annonsering i sociala kanaler, nyhetsbrevskampanjer, PR-arbete och rapportering från våra event.

 • Producera innehåll för olika kanaler med fokus på digitalt - sociala medier, webb och nyhetsbrev.

 • Analytiskt arbeta med segmentering av data för optimala kampanjresultat.

 • Bidra till utvecklingen av arbetssätt genom analys bl.a genom Google Analytics.

 • Bidrar till att säkerställa att alla aktiviteter stödjer och utvecklar varumärket

 • Obehindrat producera affärsmässigt text på engelska

Din erfarenhet:

 • Relevant utbildning inom kommunikation/marknadsföring

 • Flera års erfarenhet av att arbeta med marknadsföring med fokus på nyhetsbrev och sociala kanaler.

 • Erfarenhet av Marketing automation (exempelvis Eloqua, Salesforce)

 • Operativ erfarenhet av automatiserat och datadrivet marknadsproduktionsarbete och riktade aktiviteter

 • Kunskap om dataflöden mellan olika system, web-verktyg och Google- analytics

 • Eventmarknadsföring

Som person är du duktig på att samarbeta, leveranssäker och är van att arbeta i högt tempo. Du har en god förmåga att se helhet och prioritera. Dessutom är du nyfiken på nya kommunikationsvägar och modet att testa nytt!

Övrig information:
Tjänsten är en tillsvidareanställning.

På fastighetsnytt och Byggindustrin arbetar idag ca 35 personer med redaktionellt arbete, försäljning, eventproduktion, marknadsföring och innehåll. Du kommer att tillhöra ett marknadsteam om 4-5 personer som tillsammans ansvarar för all extern kommunikation. Du rapporterar direkt till Lina Hann, sälj- och marknadschef för Fastighetsnytt. Vår verksamhet sitter i ”DN-huset” på Gjörwellsgatan 30 i Stockholm.

Vi jobbar målmedvetet med frågor som berör mångfald och jämställdhet och ser gärna att det även är en drivkraft för dig. Bonnier News vill ta tillvara de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

OM FÖRETAGET
Inom Bonnier News värnar vi om det fria ordet och gör skillnad genom journalistik som når och berör många. Som ett av Sveriges ledande mediehus med varumärken som Dagens Nyheter, Expressen, Sydsvenskan, Helsingborgs Dagblad, Dagens industri, Bonnier Business Media och Bonnier News Lifestyle når vi över tre miljoner läsare varje dag. Genom att driva tekniken framåt och leda den digitala
 förändringsresan i branschen når vi hela tiden längre - du kan påverka riktningen.

Publicerad 2020-02-11

Ansök nu