Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Torsdag02.07.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Till alla jobb

Senior Marketing Specialist

Winn Hotel Group , Uppsala

Ansök nu

Vi skapar ett kommersiellt och dynamiskt team som skall ta oss till framtiden. Brinner du för utveckling, samarbete, gillar du att tänka i nya banor och älskar du möten med nya människor, då är detta något för dig! Nu söker vi en Senior Marketing Specialist som vill ta ett brett ansvar för alla våra marknad och kommunikationsaktiviteter.

Du har nu chansen att få vara med och lägga grunden för arbetet i ett nytt innovativt team där vi ständigt tänker i nya banor och hittar nya sätt att kommunicera, sälja och vinna affärer genom vår PEGA. PEGA är vårt värdeord och står för personlighet, engagemang och glädje som bidrar till affärsmässighet. Genom att våga vara först och bäst ska vi sticka ut och letar nu efter de allra vassaste medarbetarna som utstrålar passion i varje möte, både mot gäst och kollega.

Let´s make business in an unusual way!

Om rollen

I rollen som Senior Marketing Specialist kommer du arbeta i ett nytt kommersiellt och dynamiskt team i centrala Uppsala. Tillsammans med dina kollegor ansvarar ni för sälj- och marknadsaktiviteter för att ta Winn Hotel Group in i framtiden. I vårt team är du projektledaren som arbetar med webb, sociala medier, digital annonsering och arbetet med SEO/SEM. Mycket av det marknadsmaterial som görs skapar vi själva. Det kan förekomma att vissa tjänster köps in från byråer vid behov. Du är den som implementerar processer och formar ett bra arbetssätt och rutiner för att marknad och kommunikationsarbetet ständigt utvecklas. Vidare kommer ditt ansvar ligga i att kvalitetssäkra all marknadsföring och kommunikation både online som off-line i att hotellen följer grafisk profil, tone of voice och brand. Du arbetar nära två Marketing Coordinators samt övriga kollegor i det kommersiella teamet. Du rapporterar till Commercial director som är huvudansvarig för det kommersiella teamet och utgår från vårt kontor i Uppsala.

Exempel på arbetsuppgifter:

 • Ansvara strategiskt för all kommunikation och PR i hotellens kanaler.

 • Ansvara för marknads- och försäljningsrelaterade aktiviteter, event, kampanjer och projekt.

 • Aktivt arbete med PR och intern- och extern kommunikation.

 • Delaktig och proaktiv i hotellens marknadsplaner.

 • Utveckla och ansvara för arbete med SEO, SEM-arbete och analys i t.ex Google Analytics.  

 • Du driver trafik och efterfrågan till hotellens webbsidor. Analyserar och följer upp statistik och kommer med initiativ till förbättringar.

 • Initiera och genomföra säljdrivande kampanjer och erbjudanden för hotellen tillsammans med berörda avdelningar, ex. bokning och sälj.  

 • Kravställare mot anlitade byråer.

 • Har äran att besöka våra härliga hotell för att stötta inom marknad /säljaktiviteter.

 • Implementera processer, forma arbetssätt, rutiner ochstrukturer för att hela förbättra och utveckla.

Utöver det har du erfarenhet av:

 • Relevant akademisk utbildning inom marknadsföring och/eller kommunikation.

 • Minst 3 års erfarenhet i liknande roll inom marknad & kommunikation med digitalt fokus.

 • Tidigare erfarenhet av att planera, samordna, genomföra och följa upp dina marknad och kommunikationsaktiviteter. 

 • Erfaren projektledare som är van att samarbeta med interna såväl som externa parter.

 • Tidigare skapat innehåll som driver engagemang och resultat i olika format såsom t.ex., bild och gärna rörligt till olika kanaler och syfte. 

 • Tidigare arbetat med SEO och SEM.

 • Tidigare arbetat i Adobe Creative suite, webbpubliceringsverktyg, Google Analytics och system för mailutskick samt för redigering av rörligt material.

 • Behärskar engelska och svenska i både tal och skrift.

Så här tror vi att du är:

Vi tror att du är en riktig innovatör som initierar egna kreativa idéer som du förankrar med teamet för att finna nya vägar ut mot våra kunder. Vi söker en projektledare som har förmågan att skapa relationer, förtroende och inspirera både samarbetspartners och dina kollegor internt. Som person är du resultatfokuserad samt har en god affärsmässig, kommersiell och finansiell förståelse. Du arbetar självgående samt har en stor förmåga att ta egna initiativ. Du är öppen i ditt sätt att tänka, tänker brett och strategiskt, och hanterar situationer och utmaningar med uppfinningsrikedom och kreativitet. I vårt team kommer samarbete vara A och O så att du är en teamplayer tror vi inte det är något snack om. Kanske kommer du från en längre bakgrund inom digital kommunikation på tidigare arbetsplatser där konsumenten har varit i stort fokus.

Om Winn Hotel Group

Winn Hotel Group är ett av få bolag i Sverige som specialiserar sig på hotell- och restaurangmanagement under olika varumärken, s.k. multibrand. Det innebär att gruppens alla hotell har olika utseenden och olika namn. Själva varumärket, t.ex. Radisson Blue, Clarion och Quality hyr vi av partners som Radisson Hotel Group och Nordic Choice Hotels. Vårt eget varumärke, Winn Hotel Group, marknadsför vi inte mot våra hotellgäster utan det jobbar vi med internt, vi kallar det Winn Inside.

Vi har ända sedan starten av bolaget 1991 haft huvudfokus på de mjuka värdena, våra medarbetare och gäster. De utgör plattformen och stommen i vår affär, och innebär att vi ser det som en huvuduppgift att skapa miljöer där medarbetarna trivs och där de vill och vågar utvecklas. Att vi sätter medarbetarna främst kan förklaras med ren affärsmässighet: Vi är övertygade om att egentrivsel är grunden för gästtrivsel, och vi vet att gästernas trivsel är grunden till lönsamhet.

Vi vill vara kända för att vi bemöter våra gäster och varandra på ett precis lika proffsigt och personligt sätt på alla våra hotell.

Intresserad?

I den här rekryteringen samarbetar vi med KIMM. Vi ser fram emot att få din ansökan med CV via www.kimm.se. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail, utan du söker enkelt med ditt CV eller din LinkedIn-profil på kimm.se där du får svara på tre korta frågor. Om du går vidare i processen kommer du inom några dagar att få genomföra två arbetspsykologiska tester. Vi vill nämligen tidigt i processen samla in så mycket fakta som möjligt för att vi ska kunna göra den bästa matchningen. Som kandidat får du göra testerna tidigt i processen eftersom vi vill säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete.

Processen kommer pågå nu under sommaren men med hänsyn till kandidaters semesterplaner. Men vänta inte med att söka, vi kommer löpande att gå igenom ansökningarna och notera att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vid frågor om rollen eller processen, vänligen kontakta Rekryteringskonsulterna Olof Lindmark på ol@kimm.se eller Sabina Axelsson på sa@kimm.se.

Glad sommar!

Publicerad 2020-06-30

Ansök nu