Gå direkt till textinnehållet

Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera
Prenumerera


Senior HR Business Partner

Arbetsgivare: Bonnier News

Plats: Stockholm

Titel: Senior HR Business Partner

Anställningsform: Heltid

Sista ansökningsdag: 2019-05-01

Ansök nu

Dela jobbet:

Senior HR Business Partner

Ser du det som en fantastisk möjlighet att få arbeta i en föränderlig miljö i Sveriges ledande mediehus? Inom Bonnier News värnar vi om det fria ordet och gör skillnad genom journalistik som når och berör många. Som ett av Sveriges ledande mediehus med varumärken som Dagens Nyheter, Dagens industri, Expressen, Lifestyle, Helsingborgs Dagblad, Sydsvenskan och Bonnier Business Media når vi över tre miljoner läsare varje dag. Genom att driva tekniken framåt och leda den digitala förändringsresan i branschen når vi hela tiden längre – du kan påverka riktningen.

Inom Bonnier News sker en satsning inom HR och vi har de senaste två åren vuxit från 5 till drygt 20 personer. Nu söker vi dig som vill bli en del av vårt engagerade HR-team och tillsammans vill driva vår affär och utveckla vår organisation.

Bonnier News är en matrisorganisation bestående av flera bolag, avdelningar och funktioner- men där vi alla samverkar som en enda gemensam organisation med gemensamma mål och värderingar.

Arbetsuppgifter

I rollen som Senior HRBP arbetar du som chefsstöd gentemot våra distributörer och vårt tryckeri Bold printing. Vårt mål är att HR ska vara en självklar del av att driva affären genom frågor som rör ledarskap, medarbetare och organisation.

Du ansvarar för dina områden självständigt, oftast i rollen som projektledare eller beställare, och har kontakter både internt mot ledare och medarbetare. Rollen ställer krav på arbetsrättslig kunskap och erfarenhet från fackliga förhandlingar, omorganisationer, rehabilitering och lönerevisioner.

Förändring, utveckling och kultur är viktigt för oss, och du förvänta ta initiativ, våga utmana samt ha ett rådgivande förhållningssätt. Vi jobbar målmedvetet med frågor som berör mångfald och jämställdhet och ser gärna att det även är en drivkraft för dig.

Vad kännetecknar dig som person

Vi värderar personliga egenskaper och lämplighet högt, och ser att du är en person som inger förtroende och tillit, signalerar trygghet i din yrkesroll, etablerar trovärdighet och förmedlar energi i kommunikationen med andra. Du uppmärksammar och tar tag i olösta problem, och har lätt för att se och förstå samband och har förmågan att sätta dig in i komplexa frågeställningar.

För att trivas hos oss och vara framgångsrik i din roll behöver du vara en “doer” med god förmåga att självständigt strukturera ditt arbete, du är flexibel samt älskar förändringar och trivs i en utvecklande miljö med högt tempo.

Kvalifikationer

  • Minst 5 års erfarenhet från HR-arbete, företrädesvis med arbetsrättsligt fokus.
  • Kandidatexamen inom personal- eller beteendevetenskap eller motsvarande
  • Vana av att projektleda, utveckla och strukturera processer
  • Erfaren förhandlare och kunnig inom arbetsrätt
  • Är en vass kommunikatör med förmåga att hantera alltifrån policys till inspirerande presentationer och att leda utbildningsinsatser
  • Mycket goda kunskaper i Officepaketet och lätt för att lära dig nya system

Praktiskt

Tjänsten är en tillsvidareanställning.

Du kommer att tillhöra ett team med andra HRBP’s och HR Partners, Rekrytering & Talent samt Employer Branding. Du rapporterar till Bonnier News Head of HRBP Anna Mosveen och tillsammans sitter vi i ”DN-huset” på Gjörwellsgatan 30, nära Kungsholmen i Stockholm.

Vi är nyfikna på vem du är och ser fram emot din ansökan! Urval sker löpande.


Kontaktperson