Gå direkt till textinnehållet

Senior Executive Co-Productions

Nordens ledande regionala filmfond söker Senior Executive Co-Productions

Senior Executive Co-Productions

Film i Väst bistår valda film- och tv-projekt med kapital, kompetens och nätverk som stärker projektets förmåga att bli nationellt och internationell framgångsrikt. Nu söker vi två medarbetare till den produktionsgrupp som bereder projekt för investeringsbeslut. Arbetet som Senior Executive Co-Productions består i att utvärdera inkomna projekt i dialog med Film i Västs produktionschef, projektägare och andra intressenter. Medarbetare i produktionsgruppen rapporterar till produktionschefen, som har den yttersta beslutsrätten.

Vi söker personer med gedigen och dokumenterad kunskap om film och tv-drama, dess aktörer och de sammanhang de verkar i. Ett krav är erfarenhet av att fatta konstnärligt och/eller publikt motiverade beslut med en gedigen nationell och internationell orientering inom film- och tv-drama. En mycket god förmåga att kunna kommunicera muntligt och skriftligt på svenska och engelska är en förutsättning. Det är viktigt att ha förmåga att kunna arbeta både i team och självständigt.

Ansökningar ska vara inne senast den 26 november. Intervjuer sker löpande.

Om Film i Väst

Film i Väst är en ledande aktör i europeiska filmvärld och en av de mest framgångsrika regionala filmverksamheterna mätt i konstnärliga och publika framgångar. Film i Väst investerar i svensk och internationell långfilm och i huvudsak svenskt tv-drama. Film i Väst ägs av Västra Götalandsregionen. Investeringsbeslut styrs av ägardirektiv och uppdrag med högt ställda publika och/eller konstnärliga mål. Film i Västs samproduktioner ska ge nationell och internationell lyskraft, nå och angå de flesta medborgare i Västra Götaland och stärka länets position som ledande film- och tv-region.Film i Väst är samproducent i de projekt vi investerar i och ingår därmed i producentledet. Film i Väst ställer territoriella krav som sammantaget ska bidra till att ge positiva regionalekonomiska effekter och stärka länets kreativa potential och infrastruktur.

Kontaktperson

employerLogo

Arbetsgivare: Film i Väst

Plats: Göteborg, Trollhättan

Titel: Senior Executive Co-Productions

Anställningsform: Heltid

Sista ansökningsdag: 2018-12-12

Dela jobbet: