Gå direkt till textinnehållet

Säljare

Säljare till kökets box och köket.se

Övergripande om Köket

TV4 är ett komplett mediehus fyllt av möjligheter för såväl tittare, användare, annonsörer som samarbetspartners.

Ett tillväxtområde för TV4 är affärsområdet mat och ekosystemet Köket. Köket har som syfte att inspirera människor till att upptäcka och bejaka lusten kring maten genom att erbjuda en lustfylld matupplevelse varje dag oavsett plattform. Köket består av matsajten Köket.se, Köket TV-program, sociala kanaler, e-butiken Kökets favoriter, prenumerationstjänsten Kökets box och Kökets online kurser. Tillsammans når Köket över en miljon konsumenter varje vecka.

Till TV4 och Köket söker vi nu en säljare för Kökets box och Köket.se

Kökets box lanserades i december 2016 och är Sveriges mest kända prenumerationsbox inom mat och dryck. Här får du möjlighet att vara med och utveckla en tjänst och produkt som är i sin linda och arbeta med en ny spännande marknadsföringskanal.

Arbetsuppgifter

Din uppgift är att skapa relationer med annonsörer inom dagligvaruhandeln och sälja in medverkan i Kökets box samt kringtjänster som Köket.se erbjuder. För att lyckas ska Kökets box inspirera konsumenter till nya smakupplevelser hemma i det egna köket och sätta guldkant på vardagen genom ett lockande innehåll i boxen varje månad.

Rollen ger möjlighet att vara kreativ och skapa unika annonserbjudanden och vara med och skapa Sveriges bästa inspirationsbox.

Som säljare på Köket rapporterar du till Kökets box kommersiella produktchef och arbetar nära säljansvarig för köket.se och kökets sälj- & marknadskoordinator. Du kommer även att samarbeta med TV4s övriga säljorganisation och ha en tät dialog med externa samarbetspartners och leverantörer till Köket.se.

Vem är du?

Vi ser att du har erfarenhet från försäljning och en säljutbildning i botten. Du har troligen jobbat minst tre år inom sälj. Kunskap från B2B-försäljning och dagligvaruhandeln prioriteras högt. Erfarenhet av digitala produkter är positivt. Har du ett intresse för matlagning och bakning så är det självklart en bonus.

Körkort är ett krav då tjänsten innebär många kundbesök. Du behärskar PowerPoint där du gör dina säljpresentationer.

För att lyckas i rollen är du självgående och trivs med att skapa nya kontakter där du får användning av din sociala förmåga. Du kan strukturera upp din arbetsdag utan att ha färdiga arbetssätt eller processer. Du är stark på förhandling och är lösningsorienterad.

Praktiskt (standard men justeras efter behov)

Du är stationerad ett stenkast från Gärdets t-banestation. I huset finns ett eget gym samt träningsklasser, goda luncher på vår restaurang och cirka 500 engagerade kollegor.

Tjänsten är en tillsvidaretjänst med placering i Stockholm. Tillträde enligt överenskommelse. Frågor om tjänsten besvaras av HR, lovisa.nordquist@bonnierbroadcasting.com och Kommersiell produktchef, Mikael Ritsfalk, mikael.ritsfalk@tv4.se.

Tjänsten ingår i Unionens avtalsområde och fackliga frågor besvaras via mejl till unionen@tv4.se.

Urval och intervjuer sker löpande.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om företaget

TV4 har levererat engagerande nyheter, storslagen underhållning med bredd och kvalitet, direktsänd sport och högklassigt drama till svenska folket i över 25 år. Med en stor mängd tv-kanaler och andra tjänster, inte minst när det gäller tv på nya plattformar, bjuder TV4 in hela Sverige till en tv-upplevelse i världsklass. Vi älskar tv och rörlig bild. Att ständigt vara relevanta, stå på användarnas sida och att vara en del av Sverige – det är några av våra viktigaste uppgifter.

employerLogo

Arbetsgivare: TV4

Plats: Stockholm

Titel: Säljare

Anställningsform: Heltid

Sista ansökningsdag: 2019-01-31

Dela jobbet: