Gå direkt till textinnehållet

Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera
Prenumerera


Säljande Affärsutvecklare

Arbetsgivare: Breakit

Plats: Stockholm

Titel: Säljande Affärsutvecklare

Anställningsform: Heltid

Sista ansökningsdag: 2019-04-29

Ansök nu

Dela jobbet:

Säljande Affärsutvecklare

Jobbar du inom media och älskar att skapa nya affärer? Vill du vara en nyckelperson på en växande startup? Kom och jobba med oss på Breakit!

Breakit har på kort tid etablerats som en av Sveriges största affärssajter, med en kärna i startup- och techvärlden. Med vår sajt, vår podcast, våra event och våra sociala medier når vi en attraktiv och växande målgrupp.

Nu söker vi dig som vill jobba med försäljning på Breakit, genom att hjälpa företag att nå ut till Breakits målgrupp. Parallellt med vår säljpartner Leeads bygger vi upp vår egen säljavdelning som ska jobba med kreativ försäljning. Därför söker vi dig som vill bli första person in.

Tjänsten går ut på att:

  • Sälja in native, poddsponsring eller eventpartnerskap till nya och existerande kunder.
  • Självständigt ta kontakt med potentiella kunder, sätta dig in i deras utmaningar och behov och visa hur Breakit kan hjälpa dem.
  • Utveckla nya koncept tillsammans med nya och existerande kunder. Det kan vara allt från nya koncept i Breakits kanaler till att sätta ihop native, podd, display och event i en helhetslösning.
  • Stänga de affärer du skapar och bidra till att öka Breakits annonsintäkter.

Vi söker dig som:

  • Älskar att själv skapa och jaga in nya affärer.
  • Har några års erfarenhet inom konceptförsäljning/affärsutveckling i mediebranschen. Har du jobbat med business-to-business-kunder är det toppen men inget krav.
  • Är en fena på att lyssna in kundernas behov, förstå deras utmaningar och presentera lösningar som passar deras behov.
  • Är en “closer”.
  • Är driven, framåt och gillar startup-världen.
  • Gillar att jobba självständigt och vara första person in på en avdelning.

Vad får då du?

Du kommer att ha en fast lön och provision – och för rätt person har vi även ett optionsprogram. Eftersom du är med från början och bygger upp Breakits kreativa säljavdelning finns självklart fina utvecklingsmöjligheter. Dessutom slipper du tungrodda organisationer där varje kreativ idé måste gå igenom fem chefer – på Breakit springer vi snabbt och gillar nytänkande! Vi sitter i fina lokaler på Artillerigatan i Stockholm.

Tjänsten är tillsvidareanställning med sex månaders provanställning.