Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Måndag06.07.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Till alla jobb

Reportervikarier

Bonnier News, Stockholm

Ansök nu

Reportervikarier till Di-gruppens branschredaktioner

Nu söker Di-gruppens branschredaktioner reportervikarier till flera av sina titlarna. Fyra medarbetare är föräldralediga efter sommaren och vi behöver därför nya vassa journalistkollegor med kunskap och/eller starkt intresse för bevakning till nytta för beslutsfattare i våra utvalda områden.

För samtliga tjänster gäller krav på journalistutbildning och några års erfarenhet av reporteryrket. Särskild kunskap om den specifika branschen är ett plus, liksom vana att arbeta med branschjournalistik. Webbredaktör/allmänreporter Dagens Samhälle

Dagens Samhälle riktar sig till politiker och tjänstemän som fattar beslut i region och kommun och styr de offentliga affärerna.
Redaktionen söker en webbredaktör/allmänreporter, vikariat från mitten av aug-feb ut. Kontaktperson: tillträdande chefredaktör Christina Kennedy, christina.kennedy@bonniernews.se Reporter Dagens Media

Dagens Media bevakar mediebranschens för beslutsfattarna. Redaktionen söker en reporter för vikariat från augusti-januari. Erfarenhet av affärsjournalistik och mediegranskning är meriterande.
Kontaktperson: chefredaktör Fredrik Svedjetun, fredrik.svedjetun@dagensmedia.se Vetenskapsreporter Dagens Medicin

Dagens Medicin är den enda oberoende bevakaren av svensk hälso- och sjukvård. Redaktionen söker en vikarie för vår föräldralediga vetenskapsreporter under perioden augusti till januari 2021. Utöver relevant journalistutbildning krävs erfarenhet av tidigare arbete som vetenskapsreporter och vi ser gärna att du är högskoleutbildad inom till exempel biologi, medicin eller annat relevant område.
Kontaktperson: chefredaktör Christina Kennedychristina.kennedy@dagensmedicin.se Reporter Market

Market bevakar svensk detaljhandel. Redaktionen söker en reporter för vikariat från den 3 augusti till 31 januari. Plus för ekonomikunskap.
Kontaktperson: tillförordnad chefredaktör Pontus Edmanpontus.edman@hakonmedia.se

Skicka in ditt cv tillsammans med ett kort brev om varför du vill arbeta hos oss snarast möjligt. Intervjuer görs löpande och vikariaten tillsätts inom de närmaste veckorna.

OM FÖRETAGET

Inom Bonnier News värnar vi om det fria ordet och gör skillnad genom journalistik som når och berör många. Som ett av Sveriges ledande mediehus med varumärken som Dagens Nyheter, Expressen, Sydsvenskan, Helsingborgs Dagblad, Dagens industri, Bonnier Business Media och Bonnier News Lifestyle når vi över tre miljoner läsare varje dag. Genom att driva tekniken framåt och leda den digitala
 förändringsresan i branschen når vi hela tiden längre - du kan påverka riktningen.

Publicerad 2020-06-29

Ansök nu