Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera
Till alla jobb

Reporter

Tidningen Härjedalen, Sveg

Ansök nu

Vill du jobba som journalist i västra Härjedalen? Tidningen Härjedalen söker en reporter med bevakningsområde i första hand västra Härjedalen; Funäsdalen, Tänndalen, Bruksvallarna, Ramundberget, Flatruet, Ljungdalen, och så vidare.
Ditt uppdrag blir att rapportera om vad som händer i området, om stort och smått. Det kan handla om bostadskris, nystartade företag, uteliv i alla former, lokal politik och hur den påverkar invånarna - allt som är intressanta nyheter för Tidningen Härjedalens läsare.
Vår devis är oberoende journalistik om, av och för Härjedalen och det uppdraget tar vi på allvar.
Du bör ha journalistisk erfarenhet, ett eget driv att hitta grejer att skriva om och ett kreativt sinnelag, samt en god förståelse och kunskap kring hur samhället fungerar. Goda kunskaper i det svenska språket är en förutsättning.
Tjänsten är på 60 procent. Möjligheten att hoppa in och vikariera utöver grundtjänsten är stor. Tjänstgöring var tredje helg. Perfekt för dig som vill kombinera arbete med en rik fritid i Härjedalens fjällvärld.
Du bör bo eller vara beredd att bosätta dig i bevakningsområdet. Vi är en lokaltidning och det förutsätter lokal närvaro. Nuvarande reporter (som drar vidare till nya uppdrag) jobbar från sin bostad i västra Härjedalen, och att jobba hemifrån är ett alternativ för den här tjänsten.
Huvudredaktionen är i Sveg och ibland kan det bli aktuellt med jobb även i andra delar av Härjedalen, men fokus ligger på den västra delen av landskapet.

Tillträde så fort som möjligt efter överenskommelse. Tjänsten är ett vikariat till och med december 2023.

Körkort är ett krav och tillgång till egen bil ett plus.

Ansökan ska innehålla personligt brev, CV och referenser. Vi vill ha din ansökan så fort som möjligt. Intervjuer görs löpande, så vänta inte med att söka.

Rekryteringen och anställningen sker i samarbete med Marieberg Media.

Frågor om tjänsten:
Mikael Andersson, ansvarig utgivare, mikael.andersson@tidningenharjedalen.se, tel 0680 553 94,

Frågor om anställningen:
Ylva Larsson, konsultchef Marieberg Media, ylva.larsson@mariebergmedia.se, tel 070-488 36 49.

Fackliga frågor:
Marieberg Medias SJF-klubb, mm.facket@gmail.com.

Välkommen med din ansökan!


OM FÖRETAGET
Marieberg Media är Sveriges största bemanningsbolag inom mediesektorn. Vi ägs av Bonnier News AB och och rekryterar journalister för uthyrning till egna varumärken såsom Dagens Nyheter, Expressen, HD-Sydsvenskan och Nerikes Allehanda. Men vi åtar oss även bemanningsuppdrag åt kunder utanför Bonnier News-koncernen. Vår verksamhet omfattar stora delar av landet, från Örnsköldsvik i norr till Malmö i söder.

Vi har vuxit kraftigt sedan starten 2009 och har i dag cirka 500 medarbetare.

Hos oss hittar du några av de mest spännande jobben i Medie-Sverige för reportrar (både print och tv), webbredaktörer, sociala medier-redaktörer, redigerare, liveredaktörer och sändningsproducenter med mera.

Läs mer på vår hemsida.

Publicerad 2022-06-16

Ansök nu