Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera
Till alla jobb

Reporter

Värnamo Nyheter, Värnamo

Ansök nu

Nu söker vi en långtidsvikarie till vår redaktion i Värnamo. Här blir du en i vårt gäng med reportar som dagligen bevakar allt som händer i kommunen - för sajten VN.se och för papperstidningen Värnamo Nyheter fyra dagar i veckan.

Din roll hos oss
Du kommer att jobba tillsammans med redaktionsledningen och våra sju reportrar på redaktionen i Värnamo, och i samarbete med våra redaktioner i Gislaved och Gnosjö.
Som reporter hos oss kommer du att bevaka alla typer av ämnen, och behöver därför snabbt kunna läsa in dig och kunna leverera kvalitetssäkrat material i form av text, bilder och livesändningar. Därför är det också viktigt att du kan bygga ett kontaktnät som genererar läsvärda nyheter.

Din bakgrund
Vi söker dig med journalistisk erfarenhet, förmåga att jobba självständigt och som gillar att vara ute på fältet och träffa människor. Vi förväntar oss en jämn och säker leverans av lokala nyheter från kommunen, såväl snabba nyheter som reportage som granskningar. Erfarenhet av arbete på nyhetsdesk är ett plus. Körkort är ett krav.

Placeringsort: Värnamo
Anställningsform: Tjänsten är ett vikariat på heltid på ett år, med start från slutet av augusti.
Tillträde: 21-08-23 eller enligt överenskommelse.
Sista ansökningsdag: 21-07-31

Ansökan görs genom ansökan-nu knappen här på sidan och ska innehålla: CV, personligt brev och ett arbetsprov.Rekryteringen sker i samarbete med Bonniers bemanningsbolag Marieberg Media AB.

Frågor om tjänsten:
Hanna Källqvist, nyhetsredaktör – hanna.kallqvist@vn.se, 0370-300 603
Jenny Karlsson, redaktionell administratör – jenny.karlsson@bonniernews.se, 036-290 69 93

Fackliga kontaktpersoner:
(SJF) Henrik Timner – henrik.timner@vn.se, 0370-300 662
(Marieberg Media) Maria Sehlin – maria.sehlin@hdsydsvenskan.se

Välkommen med din ansökan!

OM FÖRETAGET

Inom Bonnier News värnar vi om det fria ordet och gör skillnad genom journalistik som når och berör många. Vi är Sveriges ledande mediehus med varumärken som Dagens Nyheter, Expressen och Dagens industri når vi miljoner läsare och användare varje dag. Genom Bonnier News Local har vi även ett stort lokalt engagemang - från Sydsvenskan i söder till Örnsköldsviks Allehanda i norr. Förutom detta ger vi också ut branschspecifika tidningar såsom Dagens Media, Resumé, Dagens medicin och Fastighetsnytt, och även en rad livsstilsmagasin som Damernas Värld, Sköna Hem, Teknikens Värld och Allt om Mat m.fl. Genom att ständigt driva den digitala utvecklingen framåt når vi hela tiden längre - som medarbetare hos oss kan du påverka riktningen.

Publicerad 2021-06-17

Ansök nu