Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera
Till alla jobb

Reporter

Gefle Dagblad, Gävle

Ansök nu

Gefle Dagblad söker två reportrar till vår huvudredaktion i Gävle.

Som reporter är du beredd att ta dig an allt från vad som händer i kommunen, över brott och straff, ägna dig åt djupare nyhetsgranskning eller större intervjuer med intressanta personer. Alla reportrar på GD är breda, men har också ett eget ansvarsområde.

Du behärskar att skriva, fotografera och filma, samt sända tv, framför eller bakom kameran.

Du går på ett rullande schema där de flesta passen är dagtid måndag-fredag, men där det också ingår kvällspass eller helgpass.

Din närmaste chef är en av GD:s nyhetschefer.

En av tjänsterna är en tillsvidareanställning med tillträde 1 september 2021, eller efter överenskommelse.

Den andra tjänsten är ett vikariat från 1 september 2021 till 28 februari 2022.

För båda tjänsterna gäller att du har en journalistutbildning, gärna några års erfarenhet och en nyfikenhet på din omvärld. Tjänsterna kräver B-körkort.

Ansökan sker via Jobylon senast 15 augusti.

Frågor? Kontakta:

Katarina Ekspong, chefredaktör och ansvarig utgivare Gefle Dagblad, 026-15 96 10

Ordförande i SJF-sektionen är Nils Palmeby, 026-15 95 53

OM FÖRETAGET

Inom Bonnier News värnar vi om det fria ordet och gör skillnad genom journalistik som når och berör många. Vi är Sveriges ledande mediehus med varumärken som Dagens Nyheter, Expressen och Dagens industri når vi miljoner läsare och användare varje dag. Genom Bonnier News Local har vi även ett stort lokalt engagemang - från Sydsvenskan i söder till Örnsköldsviks Allehanda i norr. Förutom detta ger vi också ut branschspecifika tidningar såsom Dagens Media, Resumé, Dagens medicin och Fastighetsnytt, och även en rad livsstilsmagasin som Damernas Värld, Sköna Hem, Teknikens Värld och Allt om Mat m.fl. Genom att ständigt driva den digitala utvecklingen framåt når vi hela tiden längre - som medarbetare hos oss kan du påverka riktningen.

Publicerad 2021-06-15

Ansök nu