Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera
Logga in


Reporter

Arbetsgivare: Fastighetsvärlden

Plats: Stockholm

Titel: Reporter

Anställningsform: Heltid

Sista ansökningsdag: 2019-06-23

Ansök nu

Dela jobbet:

Reporter

Fastighetsvärlden toppar redaktionen

Vi söker en driven reporter för att förstärka Fastighetsvärldens ledande ställning som nyhets- och kunskapskälla för fastighetsbranschen.

Du kommer att arbeta mycket med nyheter men även skriva längre reportage. Nyhetsbevakningen spänner över ett brett fält från samhällsbyggande till faktaspäckade texter om företag och fastighetsaffärer. Vi fäster stor vikt vid att du har ett bra driv, är nyfiken och känner lust för att gräva fram unika nyheter.

Som reporter på Fastighetsvärlden har du stor möjlighet att påverka din arbetssituation och goda arbetsvillkor.

Helst ser vi att du redan har god erfarenhet – men även du som är en junior reporter och har initiativkraft ska absolut kontakta oss.

Arbetsplatsen är belägen nära Stureplan i Stockholm.

Tillträde snarast.

Kvalifikationer

  • Erfaren reporter/skribent

Meriterande

  • Erfarenhet av webbpublicering
  • Erfarenhet av affärsjournalistik
  • Erfarenhet av social media
  • Erfarenhet av redigering i Indesign

Ansökan

Svara med referenser och gärna arbetsprover. Du skickar din ansökan och eventuella frågor till rekrytering@fastighetsvarlden.se.

Om Fastighetsvärlden

Fastighetsvärlden har bevakat fastighetsbranschen i dryga 30 år. Vi satsar hårt på att vara ledande inom nyheter och på att sprida kunskap om fastighetsmarknaden och dess aktörer. Det vi producerar publiceras via olika kanaler som bland annat fastighetsvarlden.se, ett dagligt nyhetsbrev och ett magasin. Magasinet har fokus på analyser, kartläggningar, porträtt på branschprofiler med mera. Web och nyhetsbrev har högre tempo och är mycket nyhetsintensivt. Vid sidan om de olika redaktionella kanalerna arrangerar Fastighetsvärlden 12-16 seminarier/konferenser per år.