Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

fredag07.05.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Till alla jobb

Reporter

Bonnier News, Stockholm

Ansök nu

Reporter till Teknikens Värld

Tycker du att det skulle vara roligt att gå in i rollen som reporter hos världens mest erkända tidning om bilar? Bonnier News söker just nu en ny stjärna till Teknikens Värld i Stockholm. Trivs du med utmanande arbetsuppgifter inom reportage och journalistik samt har ett stort intresse för bilar? Då är det här jobbet för dig!

Vad innebär rollen som reporter?

Som reporter på Teknikens Värld kommer det dagliga arbetet bestå av att skriva artiklar och reportage på ett korrekt och källkritiskt sätt. Du kommer även att fotografera samt producera enklare rörligt material. Utöver det kommer du att skapa material till olika sociala mediekanaler. Som en del av redaktionen blir din närmsta chef chefredaktören, som du kommer att rapportera till. Avdelningen består idag av 15 härliga medarbetare som gillar varandra både under och efter arbetstid.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

  • Göra reportage med både text och bild.

  • Genomföra research och komma med idéer till nya artiklar.

  • Skapa rörligt material.

  • Publicera innehåll på digitala plattformar.

Är du den vi söker?

För att vara framgångsrik i rollen som reporter bör du ha en stark drivkraft och hög områdeskompetens. Du har en universitets- eller högskoleutbildning i journalistik eller motsvarande, alternativt några års erfarenhet av liknande roll. I övrigt är du kvalitetsmedveten med en god samarbetsförmåga i din yrkesroll. Teknikens Värld har en grundregel att alla på redaktionen ska kunna vara behjälpliga med alla uppgifter, du behöver inte vara expert på alla områden. Därför ser vi även att du är flexibel och strukturerad i ditt arbetssätt.

Bonnier News är en arbetsplats som värdesätter och eftersträvar mångfald och vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund.

Kvalifikationer

  • Stort intresse för bilar och initierade kunskaper inom ämnet.

  • Har körkort B.

  • Kan tala och skriva svenska på hög nivå.

Praktiskt

Tjänsten är en tillsvidareanställning.

Du kommer att tillhöra ett team bestående av 15 personer. Vi sitter i Bonnier News lokaler på Gjörwellsgatan 30 i Stockholm. Du rapporterar till chefredaktören Marcus Engström.

Vi jobbar målmedvetet med frågor som rör mångfald och jämställdhet och ser gärna att det även är en drivkraft för dig. Bonnier News vill ta tillvara de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Vi är nyfikna på vem du är och ser fram emot din ansökan!

OM FÖRETAGET

Inom Bonnier News värnar vi om det fria ordet och gör skillnad genom journalistik som når och berör många. Vi är Sveriges ledande mediehus med varumärken som Dagens Nyheter, Expressen och Dagens industri når vi miljoner läsare och användare varje dag. Genom Bonnier News Local har vi även ett stort lokalt engagemang - från Sydsvenskan i söder till Örnsköldsviks Allehanda i norr. Förutom detta ger vi också ut branschspecifika tidningar såsom Dagens Media, Resumé, Dagens medicin och Fastighetsnytt, och även en rad livsstilsmagasin som Damernas Värld, Sköna Hem, Teknikens Värld och Allt om Mat m.fl. Genom att ständigt driva den digitala utvecklingen framåt når vi hela tiden längre - som medarbetare hos oss kan du påverka riktningen.

Publicerad 2021-04-29

Ansök nu