Gå direkt till textinnehållet

Projekt /Produktionsledare

Driven projekt- och produktionsledare till marknadsavdelningen på Svenska Kennelklubben, SKK.

Brinner du för produktion & kommunikation är detta något för dig!

Nu söker vi en driven och självgående projekt- och produktionsledare till SKKs marknadsavdelning. Du har erfarenhet av att arbeta med produktionsledning och är van att samarbeta och driva olika projekt. Du har inga problem att arbeta mot olika typer av medier, såväl tryckta som digitala. För att vara aktuell för den här spännande tjänsten krävs att du har relevant utbildning samt ett par års erfarenhet av projekt-/produktionsledning gärna från inhousebyrå.

Marknadsavdelningen arbetar brett med marknadsföringen av Svenska Kennelklubben och med att få ut viktig information om hundar och hundägande till medlemmarna och till samhället i stort. Bland dina kollegor på marknadsavdelningen finns ett härligt team av skarpa och engagerade kollegor. Webb- och tidningsredaktörer, redaktionsassistent, grafisk formgivare och fotograf alla med ett stort intresse för kommunikation. Vill du bli en i gänget?

Arbetsbeskrivning

Din huvudsakliga arbetsuppgift kommer vara att:

  • Sätta och underhålla tidplaner för respektive projekt, samt koordinera dessa.
  • Säkerställa att projektets leverans möter brief, tidplaner och budget, samt ligger i linje med SKKs varumärkesstrategi och kommunikationsplanering.
  • Ansvara för att leda, planera, koordinera och följa upp produktioner på daglig basis i flertal mediekanaler.
  • Informera om produktioner och tidsplaner av kampanjer och marknadsaktiviteter till alla involverade.
  • Stötta och leda arbetsteam i det dagliga produktionsflödet och kreativa processer.
  • Säkerställa och ha dialog med leverantörer såsom tryckeri m fl.
  • Följa upp uppdragen och utvärdera arbetssätt samt bidra med förslag till förbättringar.
  • Löpande dokumentering och rapportering av projekt-/produktionsbudget.
  • Rapportera till marknadschef.

Din profil

För att lyckas som projekt-/produktionsledare på SKK behöver du vara en mycket lösningsorienterad och driven person. Du är en lagspelare med en operativ roll och du entusiasmerar dina kollegor i teamet att arbeta mot uppsatta mål och tidsramar. Du har en positiv attityd och vilja att hjälpa och samarbeta. Det är viktigt att vara noggrann och strukturerad i denna roll samt ha förmågan att behålla lugnet i stressade situationer. Du är även van att arbeta självständigt, tar egna initiativ och kan driva flera projekt parallellt. Vi ser gärna att du har ett stort intresse för kommunikation, formgivning och reklam.

Det är en fördel om du har en inblick i SKK-organisationen eller erfarenhet av annat föreningsliv och du får förstås gärna ha hund själv. Hos oss är det inga problem att ta med hund till jobbet!

I övrigt önskar vi att du har en utbildning inom marknadskommunikation och/eller reklam och minst ett par års yrkeserfarenhet som produktionsledare alternativt operativ projektledare. Du uttrycker dig mycket väl i tal och skrift både i svenska och engelska samt har goda kunskaper i MS Office, grundläggande kunskaper i Adobe CC och en fena på ett projektplaneringsprogram.

Tjänsten är en heltidstjänst tillsvidareanställning. 6 månaders provanställning tillämpas.

Vi ser fram emot att ta del av din ansökan bestående av CV och personligt brev senast 20 januari 2019.

Ansök så snart som möjligt via länken nedan då urval och intervjuer sker löpande. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!

Frågor om tjänsten

Välkommen att kontakta marknadschef, Lotta Skoog 08-795 30 84 / lotta.skoog@skk.se

Facklig kontaktperson Unionen, Åsa Blomqvist 08-795 30 89 / asa.blomqvist@skk.se

Svenska Kennelklubben (SKK) grundades 1889 och är hundägarnas riksorganisation med närmare 300 000 medlemmar fördelade på omkring 1 000 klubbar över hela landet. Vi är en ideell organisation som arbetar för att svenska rashundar ska födas friska och få ett långt och gott liv, att hund och hundägare ska kunna träna och tävla tillsammans i roliga och nyttiga hundsporter och att hunden och dess ägare ska kunna ta plats och vara en självklar del av det svenska samhället. SKK ingår i FCI som är en internationell sammanslutning av kennelklubbar. Målet för SKK och dess medlemsorganisationer är att skapa goda förutsättningar för hunden, hundägaren och hundägandet. Arbetsplatsen är belägen i nyrenoverade lokaler i Rotebro där ca 80 anställda för närvarande arbetar.

employerLogo

Arbetsgivare: Svenska Kennelklubben (SKK)

Plats: Stockholm

Titel: Projekt /Produktionsledare

Anställningsform: Heltid, tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag: 2019-01-20

Dela jobbet: