Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera
SökProcess Coordinator

Arbetsgivare: Alma Talent

Plats: Stockholm

Titel: Process Coordinator

Anställningsform: Heltid

Sista ansökningsdag: 2019-09-09

Ansök nu

Dela jobbet:

Process Coordinator

Vi söker en koordinator till säljavdelningen på Alma Talent. Rollen innebär allt från eventkoordinering, säljkoordinering, systemhantering, säljrapporter, säljmaterial till annonsplanering tillsammans med övrig Traffic.

Vi söker dig som vill vara spindeln i nätet på säljavdelningen. Vi vill att du är prestigelös och har en positiv attityd med några års erfarenhet från media inom traffic/mediekoordinering. Gärna någon med erfarenhet från mediebyrå.

VI VILL GÄRNA ATT DU:

  • Snabbt kan sätta dig in i nya system och processer
  • Är digitalt framåtlutad
  • Affärsorienterad
  • Drivs av att jobba i team
  • Service-minded
  • Har social kompetens
  • Är bekväm med att även jobba på engelska
  • Har någon form av eftergymnasial utbildning

Du kommer jobba nära och rapportera till Head of Sales och har daglig kontakt med övrig traffic, sälj samt redaktionerna.

I den här rollen har vi valt att samarbeta med Insight Competence.Välkommen att ställa frågor eller ansöka till ansvarig rekryterare Linda Skyllner: linda@insightcompetence.se Intervjuer sker löpande.

Alma Talent är Sveriges ledande mediehus för beslutsfattare och ledningsgrupper som vill skapa nya affärer och utvecklas i sin yrkesroll. I Sverige ger vi ut Affärsvärlden, Ny Teknik, Arbetarskydd, Lag & Avtal och Personal & Ledarskap.

Alma Talent är ett dotterbolag till den börsnoterade finska mediekoncernen Alma Media. Tillsammans bildar vi ett av Nordens största mediehus inom B2B.

Alma Media har sin bas i Finland.

Med sina tre segment Alma Markets, Alma Consumer samt Alma Talent är vi totalt 2300 anställda i 10 länder.

Vi producerar kvalitetsjournalistik som inspirerar, engagerar och hjälper våra läsare att lyckas i sin yrkesroll och sina affärer – privat som professionellt.

Vi skapar innehåll och ser till att det distribueras i rätt kanaler.

Vi hjälper varumärken och företag att nå beslutsfattare i svenskt näringsliv i en redaktionell miljö som genom platsannonsering i våra titlar kan nå rätt kandidater.


Kontaktperson