Gå direkt till textinnehållet

Performance Marketing Manager

Din roll

Som Performance Marketing Manager kommer du bidra med spetskompetens inom digital kommunikation och arbeta med strategier för trafikskapande åtgärder. I rollen ansvarar du för att driva trafik till Stadium Online såväl som till Stadiums fysiska butiker. Du kommer att ansvara för Stadium taktiska kommunikation som tas ut i digitala kanaler såsom socialt, display, SEM etc. I rollen ingår kontinuerligt uppföljningsarbete på de marknadsaktiviteter som genomförs och analys av besök- och kundbeteenden. Du arbetar för Stadiums samtliga marknader där vi är verksamma.

Som Performance Marketing Manager kommer du vara en del av Stadiums marknadsteam och en viktig kugge i vårt arbete framåt med vår digitala marknadsföring. Du kommer att vara med och bidra till att ta Stadium till nya digitala höjder.

Din profil

Vi söker dig som har en relevant utbildning på högskolenivå och erfarenhet av att köpa och analysera digital marknadsföring. Du har djupgående kunskaper i de stora analysprogrammen, såsom Adobe Analytics eller Google Analytics.

Som person ser vi att du är självgående, analytisk och trivs med att fatta beslut. Du är initiativrik, uppdaterad på medielandskapet och driver utveckling inom områden såsom marketing automation och attribution. Du är även en god förhandlare och kravställare gentemot externa partners och byråer. Givetvis står du bakom Stadiums vision om ett aktivt liv.

Varaktighet

Tjänsten är tillsvidare på heltid med tillträde snarast. Vi tillämpar provanställning.

Ansökan

Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden.

Välkommen med din ansökan!

Om företaget

Tycker du också att livet är roligare när det rör på sig? Hos oss på Stadium jobbar lagspelare som brinner för försäljning, sport och sportmode. Energi, mod och team spirit är några av de grundstenar som har gjort det lilla familjeföretaget från Norrköping till Nordens ledande sportkedja, med siktet inställt söderut i Europa.

Tävlingsandan och passionen genomsyrar allt vi gör och vår mission är att inspirera och ge fler människor möjlighet till ett aktivt liv. Join the movement.

Kontaktperson

employerLogo

Arbetsgivare: Stadium

Plats: Stockholm/Solna

Titel: Performance Marketing Manager

Anställningsform: Heltid

Sista ansökningsdag: 2018-12-16

Dela jobbet: