Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera
Till alla jobb

Nyhetschef

Expressen, Stockholm

Ansök nu

SportExpressen söker en nyhetschef för fast anställning

Vill du vara i händelsernas centrum och leda Sveriges bästa sportbevakning?
Nu söker vi en nyhetschef till Expressens sportredaktion.

Vi söker dig som har erfarenhet från att leda nyhetsarbete, som vill hjälpa till att lyfta SportExpressens redan starka journalistik. Tidigare arbete på en eller flera nyhetsredaktioner är ett krav. Du är kreativ, kan planera större projekt och samtidigt styra breaking news-arbetet. Ditt engagemang är av stor vikt, och du är en social och trevlig person som bidrar till en god stämning på redaktionen.

Vi värdesätter medarbetare som kan tillföra flera perspektiv, som har olika erfarenheter och du får gärna tala eller förstå flera språk. Expressen är ett av landets ledande mediehus som är i gång dygnet runt alla dagar om året. Vi riktar oss till hela svenska folket. Expressen har fem miljoner läsare och tittare – varje vecka. 120 000 prenumererar på vår Premiumtjänst och 1,3 miljoner tittar på vår tv varje dag.

Vi värnar våra medarbetares stora engagemang och litar på att alla gör sitt bästa för våra läsare och tittare. Tillsammans skapar vi journalistik med sting och berättar så att det berör.

Senaste ansökningsdag är 15 augusti, men sök gärna omgående.

Frågor om tjänsten besvaras av:
Kalle Forssell, sportchef, kalle.forssell@expressen.se
Anders Wahlund, personalredaktör, anders.wahlund@expressen.se
Facklig kontakt, SJF: Jan Spångberg, jan.spangberg@expressen.se

OM FÖRETAGET

Inom Bonnier News värnar vi om det fria ordet och gör skillnad genom journalistik som når och berör många. Vi är Sveriges ledande mediehus med varumärken som Dagens Nyheter, Expressen och Dagens industri når vi miljoner läsare och användare varje dag. Genom Bonnier News Local har vi även ett stort lokalt engagemang - från Sydsvenskan i söder till Örnsköldsviks Allehanda i norr. Förutom detta ger vi också ut branschspecifika tidningar såsom Dagens Media, Resumé, Dagens medicin och Fastighetsnytt, och även en rad livsstilsmagasin som Damernas Värld, Sköna Hem, Teknikens Värld och Allt om Mat m.fl. Genom att ständigt driva den digitala utvecklingen framåt når vi hela tiden längre - som medarbetare hos oss kan du påverka riktningen.

Publicerad 2021-06-17

Ansök nu