Gå direkt till textinnehållet

Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera
Prenumerera


New Business Director

Arbetsgivare: Brand New Content

Plats: Stockholm

Titel: New Business Director

Anställningsform: Heltid

Sista ansökningsdag: 2019-05-05

Ansök nu

Dela jobbet:

New Business Director

Brand New Content-gruppen är på frammarsch – på alla fronter.Vi samarbetar med samtliga stora tv-hus med produktioner såsom “Sommar med Ernst” (TV4), “Helikopterrånet” (SVT), “Svenska hjältar” (Aftonbladet/TV3), “Svenska fall” (TV3) och “Mammagalan” (Läkarmissionen/Discovery).Under det senaste året har våra content marketing-tjänster i världsklass blivit allt mer efterfrågade. Dotterbolaget och contentbyrån Brand New Story dubblade omsättningen 2018 och med härliga kunder som Klarna, Swish, Betsson, RISE och Svenska Fotbollförbundet har vi byggt långvariga kundrelationer med framgångsrika resultat. Samtidigt som vi vill vårda och utveckla våra nuvarande samarbeten vill vi nu ta nästa steg i bolagets utveckling. Därför behöver vi toppa laget med ytterligare några superstjärnor.

Brand New Story söker därför kandidater till en ny tjänst:

New Business Director

Tjänstebeskrivning

• Utveckla contentkoncept och skapa nya uppdrag. Brand New Story (BNS) är i en utvecklingsfas och under tillväxt. En avgörande förutsättning för att öka takten ytterligare är att skapa nya kundkontakter och med hjälp av starka kreativa idéer driva in uppdrag och affärer åt bolaget. Du ska ansvara för att vara aktiv på marknaden och arbeta för att skapa nya intäkter till bolaget.

• Utveckla nya affärsidéer och affärsområden. BNS är i ständig utveckling och letar konstant efter nya nischer och öppningar på marknaden. Ett sådant exempel är vår konsultverksamhet som under det senaste året har tagit fart. Att nå ut med detta och andra nya erbjudanden på marknaden blir en viktig uppgift.

Du ska tillsammans med VD ansvara för att identifiera, utveckla och kommersialisera nya affärsområden som ligger inom eller är närliggande content marketing-branschen.

• Utveckla befintliga affärsområden och kunder. Tillsammans med VD ska du ansvara för att bolagets strategi genomförs och ta fram taktik för att utveckla de befintliga affärerna och se hur vi kan fördjupa kundrelationerna. Detta främst genom att förstå kundens behov och erbjuda nya contentlösningar.

Din profil

Vi tror att du är en driven person i allt du gör. Du drivs både av att skapa fantastiska contentkoncept och att hitta rätt partner/kund att förverkliga idéerna. Du har också en förmåga att snabbt förstå våra samarbetspartners behov och kan skräddarsy lämpliga lösningar. Du bottnar i redaktionella arbetssätt och brinner samtidigt för försäljning och att bygga kundrelationer. Du ger dig inte förrän du fått till det där avgörande kundmötet. Du trivs som bäst i pitchsituationer där du har en sällsynt förmåga att övertyga och med trovärdighet sälja in våra förslag och upplägg.Du har några års erfarenhet av content-, reklam- och/eller mediabranschen och du förstår vad högklassigt innehåll har för potential för våra kunders kommunikationsutmaningar. Du är kreativt stark och tar ständigt fram förslag på innehållskoncept och format utifrån befintliga- och potentiella kunders behov.

Tillträde enligt överenskommelse.Om du är rätt person för oss, maila ditt CV och ett personligt brev till oss snarast till jobb@brandnewcontent.se.Vi kommer att behandla ansökningarna löpande och konfidentiellt.