Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera


Mediesäljare

Arbetsgivare: Flarie

Plats: Stockholm

Titel: Mediesäljare

Anställningsform: Heltid

Sista ansökningsdag: 2019-05-23

Ansök nu

Dela jobbet:

Mediesäljare

Flarie är ett snabbväxande bolag som utvecklar spelplattformen Flarie (iOS / Android), som med stormsteg går mot 1 miljon användare i Sverige. Den primära målgruppen är ung, men det finns många spelare i alla åldrar. I spelet samlar användarna Flarie Coins som de använder för att växla in mot riktiga produkter och tjänster.

I takt med att reklamundvikandet på marknaden fortsätter att öka, samt effekten på reklam i traditionella medier i rask takt går neråt blir det allt viktigare för varumärken att kommunicera på ett sätt som inte avbryter eller stör mottagaren.

Flarie erbjuder varumärken interaktiva spelannonser med 100 % viewability i en brus fri miljö där varumärket kopplas till en stark gilla-känsla. Helt utan handpåläggning från varumärket förvandlar Flarie ett önskat budskap till ett brandat spel som integreras helt i användarnas spelupplevelse. Genom att varumärkets reklam blir själva underhållningen för målgruppen uppnås såväl väldigt långa exponeringstider som uppmätt 15 gånger högre effekt på budskapserinran än i traditionella kanaler.

Spelplattformen finns idag på den svenska marknaden där många av dem största annonsörerna (Coca-Cola, Unilever, Telia, SJ, Pressbyrån…) redan har valt att arbeta med Flarie, och står snart redo för att tas vidare till nya marknader.

Visionen är en ett globalt ekosystem där varumärken på ett helt nytt sätt kan underhålla sina målgrupper samt nå ut med sina produkter och tjänster.

Flarie erbjuder en arbetsplats i en ung dynamisk miljö, med en öppen och transparent kultur som präglas av driv, ansvar och högt uppsatta målsättningar. Teamet består idag av 13 personer.

Om tjänsten

Under sommaren 2018 ökade tillväxten på användarsidan explosionsartat, vilket gjort att vi idag på annonssidan endast har en fyllnadsgrad på några enstaka procent. Detta gör att vi nu öppnat upp för att ta in en till person i säljteamet.

Som Mediesäljare jobbar du ihop med resten av teamet och mot en gemensamt uppsatt målbild, där ditt primära ansvar är att utveckla relationer med såväl annonsörer som med deras mediebyråer.

Vi är ett högpresterande team som drivs av en stor vision, och söker dig som är ambitiös, självgående och ser positivt på att arbeta i högt tempo mot högt uppsatta mål. Vi vill att du har erfarenhet från medieförsäljning och gärna har ett varmt kontaktnät till annonsörer och mediebyråer. En fördel är även om du tidigare jobbat med kreativa medielösningar.

Vi ser även att du trivs med ett litet team i en snabbrörlig miljö och drivs av tanken att hjälpa till att driva bolaget framåt från att vara ett mindre bolag till ett internationellt tillväxtbolag.

Du kommer att jobba hela vägen från nykundsbearbetning och mötesbokning till uppföljning och långsiktig relationsbyggnad, och får en nyckelroll i en fas där bolaget utvecklas snabbt och tar stora kliv på marknaden.

Du kommer att ha eget budgetansvar, och jobba tillsammans med övriga teamet för att utveckla vårt erbjudande, paketeringen och konceptet.

Vad vi erbjuder

Ersättningen kommer att kunna bestå av fast lön, provision och/eller optioner, beroende på vad du drivs mest av.

För frågor kring tjänsten eller ansökan

Vänligen kontakta ellen@insightcompetence.se